Velox Fama (13.2.2014)

Velox Fama V4

Sony v US oznámila, že Borderlands 2 vyjde na Vitu už túto jar. Bude mať co-op pre 4 hračov, na karte s hrou bude aj 6 DLC a podpora cross-save medzi PS3 a Vitou. Ak nemáte Vitu a čakáte práve na túto pecku vo vačkovej verzii tak si môžete zakúpiť bundle Vita + Borderlands 2 a 8GB kartou.

Zajtra vychádza posledná hra do fabula nova crystalis Final Fantasy XIII. Lightning Returns FFXIII uzavrie túto trilógiu a dokončí príbeh Lightning a ostatných postáv. Pre mňa je to zároveň posledná hra, ktorú si kúpim na PS3. Keby ste mali záujem IGN ju už zrecenzovalo a video review si čeknite vo videu. Launch trailer je nižšie.

Sony začína sfilmovávať svoje značky. Trailer na Sly Cooper-a je už vonku nejaké 3 týždne a teraz prichádza Heavenly Sword. Hack-N-Slash akcia s krásnou redheadkou v hlavnej úlohe, ktorá vyšla ešte niekedy na začiatku cyklu PS3. Dokonca ju mam stale doma. Njoy trailer.

Playstation 4 dostala price drop … neoficiálny … a tak ako XBO len v UK. Britský GameStop predáva PS4 (balenie kde je len konzola + DS4) za 330 libier, čo je o 20 libier menej ako bolo doteraz. Sony zatiaľ nič nepovadala k tejto zľave. Zároveň je to zvláštne, lebo PS4 je stále nedostatkový tovar a stále sa nestíha pokryť dopyt.

Final Fantasy XIV A Realm Reborn sa chystá na PS4 a konečne máme nejaké informácie. Public beta bude mať dve fázy, prvá, kde sa nedá zúčastniť so svojou postavou pofičí od 22.2. do 3.3.. Druhá potom od 4.4 do 7.4. a tam si už zahráte aj so svojou postavou, ktorá môže potom pokračovať do full game. Transfer service z PS3 na PS4 začne v piatok 11.4.. A teraz to najdôležitejšie, FFIV ARR na PS4 bude podporovať Touch-pad na DS4, bude podporovať klávesnicu a myš, pobeží v 1080p a bude podporovať Remote Play na Vite … táto funkcia pri tejto hre mi zmení život 🙂 Trailer zostrihaný z PS4 gameplayu si čeknite nižšie. Komplet informácie si čeknite oficiálnom EU PS Blogu ktorý dostal nový šat.

Možno ste zachytili nezmysel s názvom Goat Simulátor. Vtipný simulátor kozy, kde beháte po meste a odstrlujete rohami predmety z cesty alebo sa nechávate zraziť autom a užívate si „fantastický“ model fyziky bol najskôr myslený ako haluz. Po veľkom ohlase na internete sa stáva realitou a bude vydaný na jar, preordery už bežia za 10$. Čo dodať …. Trailer nižšie.

Včerajší PS Store refresh nepriniesol nič extra. Stále ale môžete v rámci PS+ ťahať napríklad Outlast a dať to zahrať priateľke. Zábava zaručená. Ak ale máte záujem predsa len čeknúť čo nové na store tak vás presmerujem na EU PS Blog.

19.2. očakávame novinky ohľadom PS4 exkluzivity The Order 1886. Táto steampunk strielačka osadená do alternatívnej minulosti sa odohráva v Londýne (alebo meste inšpirovanom Londýnom) bude čisto singleplayerová záležitosť. Okrem pár obrázkov ale doteraz nič extra nevieme. 19. by sa to malo zmeniť a dokonca vraj uvidíme aj gameplay.

Novy Thief je hotový. Vychádza koncom tohto mesiaca a zavedie nás do dystopického steampunkového mesta. Mmmm … krása … všetko čo potrebujete vedieť vám ukáže trailer.

Chcete vedieť ako vyzerá momentálne najlepší engine na deštrukciu aut? Čeknite si ho nižšie vo videu. Pôsobivé …

😀 Viete ako božsky sa dá trollovať na XBO pri hraní CoD Ghosts? Čo tak si dať nick XBOX BING. Potom stačí čakať, kým ho prečíta nahlas niektorý zo spoluhráčov alebo protivníkov. Čo sa stane? Konzola vás vykopne z hry do BING searchu 😀 Dokonalé

Český Eurogamer zrecenzoval Nvidia Shield. Po dosť veľkých pôrodných bolestiach sa predsa len pomaly dostáva do retailu a v recenzii sa pozreli čo dokáže alebo nedokáže. Prekvapivo dopadol dosť dobre. Viac v samotnej recenzii.

Vynikajúca glosa od Jana Doskočila z EGCZ o tom Flappy Bird hre na iOS, o tom že ju tvorca stiahol zo storu a aké ponaučenie z toho plynie pre herný priemysel.

Prečo sa ešte aj v dnešných dňoch stále hráva starý dobrý Starcraft vám bude vysvetlené v epickom videu 🙂

Beyond Priatelia

Komentáre


Tagged: