Velox Fama (12.12.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Víťazoslávne po viac ako mesiaci odmlky to vyzerá, že NoZerOne.eu znova beží. Samozrejme nebudeme dobiehať všetko za posledný mesiac. Budem sa venovať posledným dňom a hlavne poslednému víkendu, cez ktorý sa konala Playstation Experience a kde bolo ukázaných množstvo nových trailerov a primotkali sa aj nejaké tie novinky.

V duchu osláv dvadsiatín Playstation spravil Playstation Blog rešerš dvadsiatich reklám na Playstataion. Njoy

Pamätáte si vtipného čekého Poldu. Adventúra ktorá je tu s nami už nejaký ten piatok bude mať už 6 za názvom a prvý gameplay je už vonku. Hra je už vonku.

Playstation Experience : Cez uplynulý víkend sa konalo Playstation Eperience a ako sa očakávalao, bolo tam veľa nových vecí z očakaváných hier, plus nejaké tie novinky. Napríklad Nathan Drake z Uncharted 4 v pohybe. 15 minútový gameplay ktorý stojí za to. Must see.

Playstataion Experience : Medzi novinky z akcie sa určite radí nemálo portov ktoré sa dostanú na PS4 v budúcnosti. Ide napríklad o Orcs Must Die, The Forest, Killing Floor 2, Darkest Dungeon, Super Time Force Ultra, Ultra Street Fighter a legenda legiend, jedna z najlepších hier v historii, Final Fantasy VII (bohužial nie remake, len port PC verzie).

Oslavné video narodenín Playstation v duchu LittleBigPlanet3.

Playstation Experience : Pokiaľ chcete vedieť komplet všetky novinky z akcie PS Experience, PS Blog got u covered. Všetky oznámenia v krátkom článku s linkami.

Nový trailer na horror Until Dawn predvedie, prečo sav tejto hre  budeme veľmi báť.

Playstation Experience : Bloodborne vyjde vo februári a na PS Experience si ho návštevníci mohli aj zahrať. Preto odtiaľ máme ako 6 a pol minútový gameplay, tak aj oficiálny gameplay. Okrem toho si budeme môcť zakúpiť dve collectorky k tejto temnej steampunkovej akcii. Jednu za 80E, a druhú za tučných 120E. Ale že stoja obe za to, samozrejme že v tej drahšej to ale bude moc namakané. Mmmm

Bloodborne Nightmare Edition Bloodborne CE

Playstation Experience : A samozrejme nezabudnime na The Order 1886. V pohybe, hneď 2 krát. Mmmm …. tí, čo mali tú česť na PS E tvrdia, že sú to grafické orgie.

Metal Gear Solid V : Phantom Pain bude mať multiplayer. Bude sa volať Metal Gear Online a predpokladám, že tento názov je vám známy. Tak ako MGO tvorilo MP k MGSIV, tak to bude aj pri MGSV. Trailer na kooperáciu si čeknite nižšie.

Siedmy Tekken vyjde onedlho, zatiaľ ale len na automatoch v JP. Nový trailer je nižšie.

Vieme, že Gran Tourismo 7 na PS4 je vo vývoji. To je zároveň všetko čo vieme. Keď sa communityt managera z Polyphony Erica Fishbacka spýtali, aké bude nové GT odpovedal : „What you can expect from Gran Turismo on the PlayStation 4, which is the strongest console ever, is the best Gran Turismo you can imagine.“ Jut … ale to tardily aj o GT6 …

V nedeľu, 3.12.2014 zomrel vo veku 92 rokov Ralph Baer, otec video hier. Práve on uvádzal v roku 1972 prvú konzolu vôbec na trh. Volala sa Magnavox Odyssey, tiež známa ako Brown Box a započal tak to, čím sa my všetci dnes denne bavíme. Nech odpočíva v pokoji.

Tretí Witcher bol odložený. Novým dátumom sa tak stal 19.5.2015. Verím že získaný čas poliaci využijú správne.

Mo-cap tváre od 3lateral, ktorí makali napríklad na Ryse (XBO) alebo GTAV, je jednoducho úžasný. Rešpekt chlapci. Posúďte sami.

Nezabudnite, na Twitchi môžete sledovať Final Fantasy Month, kde Crumps2 a Cereth „pretekajú“ kto dá 21 FFiek do konca decembra. Najs. Chlapci sa pomalinky prelúskavajú cez FFVI a pôjdu na Crisis Core FFVII tak si to nenechajte ujst.

V budúcnosti sa dočkáme na PS4 notifikácií o prihlásení friendov. Nič oficiálne, ale vo videu nižšie vybehne v 10 sekunde v pravom hornom rohu notifikacia. Okrem toho budeme môcť chatovať s bárským a kľudne pri tom hrať každý inú hru.

Beyond priatelia.

Komentáre


Tagged: