Velox Fama


Sony vyexpedovala 100 miliónov Playstation 4. Čarovnú hranicu prekročila ako prvá z aktuálnej generácie (a možno aj jediná). Počkajte tak mesiac a môžete hovoriť, že spolu s vami ju má doma 100 miliónov ľudí. Congrats

Sony spúšťa turnaje. Pre nás. Čechov a Slovákov. Ide o Challenger Series, kde budú turnaje rozdelené do troch divízii, čo zabezpečí lepší matchmaking a zahrá si každý, od profíka po sunday gamera. Celé to začalo už 6.8. a zatiaľ si zasúťažíme v Mortal Combat X, neskôr pribudne BFV, Warfacec a FIFA 20. Vyhrať môžete od dynamických tém na PS4, cez ingame currency až po skutočné peniaze (aj keď podľa mňa v podobe kreditu do PS Store).

Death Stranding práve vstúpil do crunch fáze, všetci v štúdiu pracujú 30 hodín denne 8 dní v týždni aby stihly novembrový termín a aj tak to nie je úplne isté. Priznal sa sám Kojima na Twitteri. No a Sony prestala DS uvádzať ako PS4 exkluzivitu taaaakže, asi PC? Uvidíme, možno na GamesCome.

Borderlands 3 masíruje pred vydaním. Njoy čerstvé gameplay trailery. Hra vychádza za mesiac.

Nemecký GamesCom sa nezadržatelne blíži a počas Opening Night Show bude predstavených 15 úplne nových hier od známych vydavateľov. Nebudú tam vraj chýbať štúdiá ako 2K, Activision, Bandai Namco Entertainment, Bungie, Capcom, Electronic Arts, Epic Games, Google Stadia, Koch Media/Deep Silver, Private Division, Sega, Square Enix, Sony Interactive Entertainment, THQ Nordic GmbH, Ubisoft a Xbox Game Studios. Príde aj Hideo Kojima aj Geoff Keighley. Takže si zakrúžkujte 19/8 o 20:00, aby ste nič nemissli.

Sony, Microsoft a Nintendo si podali lootboxy. Od budúceho roku bude developer povinný uvádzať pri lootboxoh pravedpodobnosť dropu a vzácnosť dropu. Toto bude platiť aj pre staršie hry, aj pre nové, aj pre lootboxy vydané ako DLC proste pre všetky lootboxy a všade. Celkom príjemná zmena. Toto sa na PC samozrejme nedá zaviesť, alebo len veľmi ťažko, pretože PC nie je centrálne spravovaná platforma, kde pri konzolách si to vedia bez problémov ustrážiť pri schvalovacom procese. Možno sa vďaka tomuto upokojí aj EU a spor o tom, či lootboxy sú hazard alebo nie.

Trine je velmi príjemná a zábavná 2,5D (aj s couch co-op) puzzle skákačka ktorá má už tri diely a ten štvrtý sa chystá na svet 8/10. Spolu s ním príde digitálna aj fyzická verzia všetkých štyroch Trine. K tomu nový trailer.

Komentáre