Velox Fama (12.4.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Aj Sony oslavuje veľkú noc. A najviac sa z toho tešíme my pretože to znamena žlavy pre nás na Store. Napríklad si môžete čeknúť Guacamelee!, Hotline Miami alebo The Jak And Dexter Trilogy v zlave a s Cross-Buyom. Alebo si vyberte z množstva hier na PS Vita alebo PS3 v akcii. Bohužial, no games pre PS4 tentokrát. Komplet veľmi dlhý zoznam hier v akcii nájdete na EU PS Blogu.

Stredajší refresh na Store priniesol napríklad FF XIV na PS4 a kopec ďalších drobností. Highlighty nájdete vo videu, všetky novinky na blogu.

Amy Hennig, scenáristka Uncharted z Naughty Dog teraz pracuje pre Visceral Games. Tam pre náj kujú novú Star Wars hru a Amy tam bude dohliadať z pozície kreatívnej riaditeľky na to, aby to šlapalo. Star Wars ale nie je Uncharted tak dúfajme že to dobre dopadne. Natíska sa otázka, čo bude s Uncharted na PS4?

Rok 2014 je rokom PS4. Viac ako 100 hier nás čaká (alebo niektoré už aj vyšli), od AAA po indie. Všetko čo si budeme mocť zahrať tento rok a aj budúci v jednom epickom videu. Nech sa páči.

Nový, chorý, taký, ako ho máme radi. Absurdne krvavý a bez náznaku rácia. Carmageddon Reincarnation v gameplay videu.

Microsoft konečne ukázal, čo je vlastne ten ich Cloud a ako vlastne funguje. Video kde krásne vidieť čo dokážu výpočty na diľku. Treba vidieť, pochopíte. Podla mňa je tam ale veľa otázok, aký rýchly connect bude treba, a čo vzdialenosť od serverov, a čo ak to padne a podobne. Rozhodne ale je to na dobrej ceste. Clud výpočtu používa napríklad už teraz aj Titanfall a beží bez problémov.

DICE ukázalo zmysel pre humor. Keď vás v Battlefield 4 zožerie 100 metrový Megalodon, nečudujte sa.

Bordelrlands 2 port na Vitu mal nejaký ten čas dozadu pôrodné bolesti. Teraz je na tom výrazne lepšie a pár slov k skoro finálnemu buildu povedalo aj IGN. Čeknite ako to beží po novom na handhelde.

Na Gamesite.sk beží súťaž o press kity a iné drobnosti z inFamous Second Son. Pre zapojenie sa do suťaže ale musíte byť zaregistrovaný, odoberať novinky a dokonca poskladať básničku kde použijete aspoň raz slovo inFamous alebo Delsin. Za pokus to stojí 🙂

Remasterovaná verzia The last Of Us pre PS4 je oficiálna a predstavuje sa v krátkom traileri. No z hry je tam len jeden krátky záber zo scény so žirafami.

 Beyond priatelia


Komentáre


Tagged: