Velox Fama

11/3/18

Futuristická dráma od Quantic Dream, Detoit: Become Human dostala dátum vydania. Hra vyjde 25/5/18. Môžete začať šetriť. K tomu si v traileri pozrite ako sa hra zmenila od oznámenia po súčasnosť.

Vyzerá to tak, že ďalší Battlefield (asi V) sa posunie do druhej svetovej vojny. Na jednej strane sa dá povedať, že opakujú po CoD WWII, ktorý zas okopčil návrat do minulosti po úspechu Battlefield I. Rozhodnite sa sami. Každopádne BFV sa bude pravdepodobne odohrávať počas WWII. No a po mikrotransakčnom fiasku s Battlefront II pristupuje EA k platbe za in-game veci veľmi opatrne. V BFV môžeme čakať vraj len kozmetické mikrotransakcie.

Metal Gear Survive, mikrotransakčné peklo dostáva recenzie a tento Kojima-free spinn-off sa … nevydaril. Sector dal hre 6/10. Ani Kotaku nie je z hry moc nadšené súdiac podľa ich recenzie.

Súboje z Valkyria Chroicles 4 priblížené v krátkom videu. V druhom videu si ukážeme krížnik Centurion.

3 minúty off-screen gameplayu BioMutanta na PS4 Pro.

Nový God Of War, prvý plnohodnotný diel na PS4 tejto sekačky je veľká udalosť. Samozrjeme že Sony si pripravila GoW Themed PS4 bundle. Pozrite sa na tú krásu sami.

Horizon Zero Dawn oslavuje prvé narodeniny. Okrem toho, že ho má každý desiaty majiteľ PS4 (predaných skoro 8 miliónov ks) sme sa dozvedeli aj zaujímavé štatistiky z infografiky. Tak všetko najlepšie Alloy.

Ubisoft oznámil pokračovanie Division – Division 2. Nič viac sa nevie a viac sa dozveiem na tohtoročnej E3.

Activision ankoniec predsalen dotiahne remake Crasha, N.Sane Trilogy na ostatné platformy. Teda na XBox, PC aj Switch.

Začína sa šepkať, že začiatkom tohto roka boli developerom tretích strán dodané dev kity Playstation 5 … Samozrejme nič oficiálne, ale zato zo spoľahlivého zdroja.

Trailer venovaný Evanovi z Ni No Kuni II.

Aj Playstation oslavuje medzinárodný deň žien a pripomína svoje silné hrdinky.

Zombie post-apo Days Gone bolo odložené na budúci rok. Bodka 🙁

Milý prebíjací easter egg z BF1 obhavený len teraz.

Dvadsať minút gameplayu z nadchádzajúceho Far Cry V.

Ak používate Google maps navigáciu, potšte svoje bytie Máriom namiesto nudnej šípky.

Beyond priatelia

Komentáre