Velox Fama

11/3/17

Dnes začneme prekrásnym plagátom k 40. výročiu Star Wars 🙂

 

Playstation VR sa darí viac, ako Sony očakávala. Spoločnosť mala predikcie na úrovni milión predaných kusov do pol roka od vydania. Je marec a už majú viac ako 915 000 kusov VR. Pre porovnanie, aj ked nie oficiálne čísla, len analýzy od SuperData, konkurencia HTC Vive by mala byť na úrovni cca 243 000 kusov a Oculus niekde cca na 420 000 kusoch. Oculus možno aj ako reakciu na tieto čísla znížil cenu Riftu o 200$, teda na 600$.

Horizon Zero Dawn je vonku a žne samé pochvaly. Ak ho ešte nemáte snáď vás presvedčia recenzie napríklad od  Zingu, Kotaku, . Ďalej si dajme obľúbené porovnanie PS4 a PS4 Pro verzii a live action reklamu. Horizon je najlepšie predávanou novou značkou na PS4 od Uncharted 4 a v UK porazil aj novú Zeldu na Switch (ktorá je podla mňa úžasná)

Máte chuť na izometrické RPG na PC alebo konzolách. Opáčte Torment Tides Of Numera. Recenzia od Eurogamer.cz možno presvedčí.

Tech demo Unreal Enginu pre rok 2017.

Keď si už ukazujeme game enginy možno si spomeniete, že Amazon robí na vlastnom engine s názvom Lumberyard. Teraz si ho môžete pozrieť v pohybe.

Marcové PS+ hry 🙂

Vynikajúci NieR Automata už vyšiel a tiež slávi úspech u recenzentov. Dokonca sa hovorí aj o titule hra roka a na OpenCritic má hra priemer 89/100. Pre tých ktorí čírou náhodou nevedia o čom je NieR alebo ako sa hrá, napriek tomu že je vonku demo, čeknite si gameplay.

Ghost Recon Wildlands. Niektorými ospevovaná, inými až tak nie pre jej repetitívnosť. Jedno jej však treba nechať, Bolívia v GRW je krásna, obrovská a s partiou kamošov aj zábavná. Jediný kto by proti nej mohol niečo namietať je samotná Bolívia. A tá sa aj sťažovala. Oficiálne, cez francúzsku ambasádu v Bolivii bola podaná sťažnosť na Ubisoft a ich vykreslenie Bolívie v hre ako drogového štátu plného gangov a zbraní. Keďže hra je už vonku a Ubisoft určite nič už teraz meniť nebude, Bolívia môže očakávať tak akuát ospravedlnenie, možno prerábku niektorých trailerov alebo nespomínanie Bolívie v hre/traileroch. Toť vše.

Do Destiny 2 si budete môcť preniesť postavu z jednotky. Jediné čo vám však zostane je výzor postavy. Prídete ako o gear tak o zbrane 🙁

Privítajme Nintendo Switch. Zing ho pre nás rozbalil. Rozpísali sa o ňom na Sectore a videorecenziu má IGN. Dalšia porovnávačka ale tentoraz, Switchu so Switchom. Teda výkon Switchu v docku a handheld móde. Ideme ďalej, test odolnosti a hádzanie Switchu o zem. Inak v USA a EU sa za prvé dva dni predalo viac Switch-ov, ako ktorejkolvek inej Nintendo konzole predtým. Samozrejme k tomu bola top nová Zelda.

Enjoy prvých 13 minút z úžasného Mass Effect Andromeda. Vychádza tento 23.3.2017.

Nový gameplay Project CARS 2.

Nový prehľadný trailer na očakávanú Personu 5.

Skoro dve tretiny hráčov prestali hrať po pár týždňoch For Honor. Rovnaká pliaga postihla aj The Division od Ubisoftu. Cez Valentína drtilo FH max 39k hráčov spolu, o týždeň už len 21k a o ďalší týždeň už len 15k.

Krásny rozprávkový titul Rime, svôjho času predstavený spolu s PS4 ako exkluzivita, dnes už multiplatformový titul dostal dátum vydania. Pripravte si peniažky na 26.5.17

Gran Turismo Sport dostane uzavretú betu.

Uzavretú betu dostane aj nový Quake Champions. Ak máte chuť vidieť niektoré zbrane v pohybe tak nech sa páči : Heavy Machine GunSuper NailgunSuper ShotgunRocket Launcher a tuLightning GunRailgun.

Beyond priatelia

 

Komentáre