Velox Fama (11.3.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Slávnostne otvorí príchod MOBA titulov na PS4 titul SMITE svojou open betou už 22.3.2016.

Need For Speed na PC. 4K, 60fps. Njoy

Aj koznolový Carmageddon Max Damage vychádza …

Blood and wine, tretie DLC do hry roka Witcher 3 vyjde (asi) 26.5.2016. Vyplýva to z databáze polského webu Gry-Online.

Blood And Wine Witcher 3 RD

The Division už vyšiel a ide o najlepšie a najrýchlejšie pradávanú hru Ubisoftu. Prvých 40 minút gameplayu môžete čeknúť nižšie, alebo si skočte na Twitch, všetci to hrajú. Na videu nižšie je porovnanie announcement/release grafiky.

Príjemný a zábavný Easter Egg z Far Cry Primal 🙂

Multiplayerová team FPS Overwatch bude mať open betu. V máji, konkrétne od 5. si budeme môcť na PC a konzolách vyskúšať tento FPS počin od Blizzardu. Zahrať si bueme môcť za 21 hrdinov, pričom každý bude (logický) iný, s ninými vlastnosťami a podobne. Diverzita zachádza až tak ďaleko že medzi postavami nájdeme skokanov v čase, robo-mníchov alebo tank.

Sinper Elite 4 je oficiálny. Tohtoročný ostrelovač nás zavedie do Talianska, kde podporou miestneho odboja vytlačíme fašistov z Talánska. Opäť si zahráme za Karla Fairburna, čakajú nás doteraz najväčšie mapy aj obľúbené MP mody.

Lionhead Studios, zodpovedné napríklad za Black&White ale hlavne za hry Fable sa zatvára. Štúdio bolo založené ešte v roku 1996 partičkou kde bol bývalý developer z Bullfrog Development Peter Molyneux, Mark Webley, Tim Rance a zakladateľ Games Workshop Steve Jackson. Fable Legends sú týmto pádom bohužial zrušené. RIP Lionhead Studios.

Chystáte sa na remaster Dead Islandu? Porovnajte si grafiku na PS3 s release trailerom.

V β verzii PS4 firmwareu 3,50 je v Health&Safety poznámka o PlaystationVR. Dozvedáme sa tak že by PS VR namli hrať deti mladšie 12 rokov, možno aj kvoli tomu, že im nesadnú veľké okuliare na malú hlavu. Okrem toho si samozrejme treba dať pozor na objekty v okolí, domáce zvieratá a podobne.

PS VR Safety

Kto si nestihol zahrať IMHO vynikajúcu betu Uncharted 4 MP môže sa aspoň pokochať záznamom od Eurogamera. Okrem toho Naughty Dog sa vyjadril, že β ponúklad okolo 20% obsahu plnej verzie hry. Máme sa na čo tešiť. Nižšie potom krátky teaser na making of Uncharted 4 A Thief’s End.

Na londýnskej akcii PC Gamer Weekender bola na dámskych WC takáto kontroverzná reklama na noveho Hitmana. Čo vratvíte, vpoho alebo nie?

Hitman Womans WC Add

β historicky verného Kingdom Come Deliverace je v plnom prúde. V bete čaká prvá väčšia bitka, ktorej výsledok je na vás. Infiltrujte nepriateľov tábor, odhaľte slabiny pomocou alchýmie, namiešajte jedy. K tomu nové bojové techniky. Ak vás presvedčí trailer, na novej homepage sa môžete pridať medzi supportérov. V druhom video čekujte gemaplay z bety. Či KCD stihne tohtoročné vydanie zatiaľ nevedia ani samotný Warhorse Studios.

Zoznámte sa s Kokoro z DoA Xtreme 3 + trailer o všetkých vlastnostiach hry …

Remaster vynikajúcej ťahovej stratégie z PS3 Valkyria Chronicles vyhcádza 17.5.2016. Pobeží v 1080p/60fs a dostane aj kolektorku. Tá sa volá Europa Edition. Obsahovať bude obojstranný A3 poster a artbook. V traileri si predstavíme battle systém.

Valkyria Chronicles Europa Edition

Na PS4 vyšla digitálne hororová first person hra Kholat. V nej sme vyslaný zistiť, čo sa stalo s expedíciou študentov v severnom Urale. Po príchode na miesto tragédie nachádzate roztrahané telá študentov stovky metrov od tábora. Na nás je zistiť, čo sa stalo.

Bližšie zoznámenie s Kallari z MOBA Paragon.

Ak sa stále neviete rozhodnúť či Firewatch stojí za to, možno vám pomôže recenzia v rodnom jazyku od Secotr.sk.

Smutná správa. Vo veku 74 rokov nás opustil vynálezca e-mailu Ray Tomlinson, ktorý použil a prišiel s konceptom user@host a zmenil tak naveky komunikáciu medzi ľudmi. Viac k čítaniu o ňom na engadget.

Everybody’s Gone To The Rapture má desať BAFTA Awards nominácii. Viac ako Withcer 3, ktorý má sedem.

Vymakaný BeamNG predstavuje zrážky áut a truckov. Njoy to najrealistickejšie, čo momentálne ponúka virtuálny svet.

Vrele odporúčam investovať 15 minút do tohto krátkeho making of zvukov a hudby do Destiny. Pripomenie vám to, že za tým, čo považujeme za úplne bežné v hre ako je strelba zo zbrane, vybuchujúce granáty alebo dialógy, stojí obrovský kus práce.

Beyond priatelia


Komentáre


Tagged: