Jim Carrey je späť – ako dlhovlasý kúzelník!

Hneď vás však aj sklameme, toto je Jimov look len v jeho novom filme The Incredible Burt Wonderstone, ktorý má v USA premiéru už tento týždeň. Jim sa tak opäť vracia na plátna kín po dvojročnej pauze od natáčania. A čo to teda bude za film?

 

Film rozpráva o dvoch kúzelníkoch z Las Vegas, ktorých priateľstvo a práca sa ocitnú v ohrození príchodom pouličného iluzionistu,  ktorý na seba strháva príliš veľkú pozornosť. Sekundovať Jimovi bude taktiež výborný komik Steve Carell a nezameniteľný Steve Buscemi. Jim sa tak so Stevom Carellom stretne na plátne po desiatich rokoch, keď spolu naposledy hrali v Brúcovi Všemohúcom (2003). Dátum slovenskej premiéry však ešte nie je známy.

Pre fanúšikov Jima máme ešte jednu radostnú informáciu – v roku 2014 príde do kín pokračovanie jeho úspešnej komédie Blbý a blbší – The dumb and dumber To, kde sa znovu stretne s Jeffom Danielsom, ktorý momentálne hviezdi v HBO seriáli The Newsroom. Film tak príde do kín presne po dvadsiatich rokoch od natočenia jednotky a tvorcovia sľubujú rovnako dobrú zábavu.  Máme sa na čo tešiť!

 

 

Komentáre