Velox Fama

10/11/17

The Evil Within 2 je vonku uz dlhšie. Kto váha o kúpe, nech si pozrie prvých 90 minút spolu s ďalšímmi trailermi alebo načrie do recenzií od . Inak v PC verzii objavili skrytý FPS mód. Podľa recenzie je vraj velmi vydarené.

Niekoľko výrobcov ovládačov predstavilo alternatívu k Dualshock 4 na PS4. Ide o oficiálne licencované produkty takze ziaden strach. nájdete medzi nimi napríklad aj ovládač pre deti.

Vynikjúci Talos Principle vyšiel na iOS. Pozrite si launch trailer.

Tohtoročný Need For Speed s podtitulom Payback je za dverami a tak sa po internete motá množstvo trailerov a už sa začínajú objavovať aj prvé recenzie. Zatiaľ to však vyzerá na ľahko nadpriemernú hru.

Gran Turismo oslavuje 20. narodeniny, ktoré oslávilo napríklad aj videom. Inak vedeli ste, že na Taiwane majú kolektorku GT Sport, ku ktorej dostanete komplet PS4 Pro aj s 4K TV, PS VR, špičkovú stoličku a skutočnú Mazdu MX-5 2018 už od cca 44 000 dolárov.

 

Recenzie :

Super Mario Odyssey je podľa všetkého už druhou dokonalou hrou od Nintenda tento rok (prvá je samozrejme tohtoročná Zelda). Je to vidieť aj v recenziách a teda aj v tej od Sectoru, kde dostla 10/10.

Celkom dobre dopadol aj remaster úžasnej rytmickej PSP gamezy Patapon na PS4. Dostal od Sectoru 8/10.

Nový Wolfenstein II New Colossus je naozaj suprový a recenzie sú toho dôkazom. V jazyku zrozumiteľnom si môžete prečítať českú od Eurogamera, Posúďte sami :

Recenzia na South Park Zlámaná RIŤ – teda Fractured But Whole (Butthole) na Sectore dalá známku 7.5/10.

Assassins Creed Origins. Krásny Egypt, Kleopatra color kódované zbrane, RPG prvky a čísielká damageu pri zásahu nepriatela. Toto vyzerá ako vynikajúci Assassin. Recenzie :

Nová a prvá inštancia Gran Turismo na PS4, GT Sport je vonku. Aká je sa dozviete z recenzie od česlého Eurogamera.

Dajme zbohom Kinectu. Ten sa oficiálne prestal vyrábať a končí sa jeho éra. Predalo sa ho viac ako 37 miliónov kusov. R.I.P. Kinect.

Súbojový systém v Kingdome Come Deliverance vám predstaví video nižšie.

Do X-Wingu alebo Tie Fightera sa po novom budeme môcť posadiť v pokračovaní prehypovaného prvého Battlefrontu. SW Battlefront II však vyzerá naozaj fantasticky a lepšie ako jeho predchodca.

Paris Game Week je za nami a dlhoočakávaná press-konferencia Sony je za nami. A to znamená množstvo nových trailer tak sa pohodlne usaďte.

Sucker Punch po InFamous pracujú na úplne novej IP. Histroický samurajský epos s názvom Ghost Of Tsushima.

V decembri sa bude konať beta MH World na PS4 tak si zakrúžkujte 8. december v kalendároch.

Remastrovaný Shadow Of The Colossus sa ukázal v plnej kráse.

Trailer na DLC k Horizonu, ktoré je už vonku aj s recenziou od Sectoru.

Ak náhodou v túto nadupanú jeseň nemáte čo hrať, tak si Sony pripravila množštvo zliav do konca novembra. Stačí si len vybrať zo zoznamu.

Ako bude vyzerat DOOM a Skyrim vo VR? Takto.

Komentáre