Velox Fama (10.9.2013)

Velox Fama V4

  • Krásna indie gameza Puppeteer je vonku a v renciách obstála slušne. Čísla síce lietali od 6 až po 9.3/10 ale priemer na metacritic.com je 81/100. Ak máte čas, recenzia od IGN vám to pekne vysype, ak nemáte čas video recenzia od IGN vám musí stačiť.

  • V novom Metal Gear Solid V nebude jedinou novinkou otvorený svet. Pribudne aj možnosť vytvárať misie a shareovať ich so zvyškom sveta. Minulý piatok Kojima predstavil jednu z postáv. Ide o sexi sniperku Quiet, ktorej modelom stála Stafanie Joosten. MGS V vyjde budúci rok na curent-gen a potvrdené sú aj next-gen verzie pre PS4 aj XBO, ktoré uvidíme aj na TGS.
  • Ak ste rovnako ako ja, dlho váhali, či kúpiť alebo nekúpiť Final Fantasy XIV A Realm Reborn na PS3 alebo počkať na PS4 verziu už nečakajte. Square Enix potvrdil BEZPLATNÚ migráciu z PS3 na PS4 spolu s postavami a všetkým čo k nim patrí. Okrem toho bude FFXIV ARR podporovať remote play na PSVita a podľa najnovších trailerov možno a teoreticky aj remote play cez Vitu hocikde.
  • Čo sa stane, keď do Unity engine dema, v ktorom stojí niekoľko chlapov v boxerkách, niekoľko žien hore bez v spodnom prádle a jedna krásna nahá redheadka pridáte motion ovládanie a prepojíte s Oculus Rift. Mmmm noooo … pozrite si sami 🙂

  • Beyond Two Souls, drama od Quantic Dream k nám dorazí 11.10.2013, tesne pred vydaním, tuším 2.10. bude na store demo na odskúšanie. Aby ste si skrátili čakanie, štvrtý dev diary.

Beyond my friends

Komentáre


Tagged: