Sony valcuje novinkami !!!

Včera sa udial Sony event. Pre-TGS event, konkrétne. A Sony ukázala veci, ktoré nikto nečakal. Seriózne novinky a veľké prekvapenia. Prepája Vitu s TV, PS4 s Vitou, PS4 s TV a všetky ostatné kombinácie. Pozrime sa na to.

Redesign Playstation Vita. BOOOM !!! Didnt see that one comin !!! Nová Playstation Vita 2000 bude tenšia, lahšia, v 6 farbách so zabudovanou pamäťou 1GB, o hodinu lepšia batéria plus pár drobných designových zmien. Toto všetko za cenu 200$.

Úplnou novinkou o ktorej nikto ani netušil je PSVITA TV. Toto malinkaté zariadenie (6×10 cm) vám umožní kvantum vecí. Napríklad hrať pomocou Dualshock 3 PS Vita hry na TV. Čiže áno, PSVita TV má slot na Vita hry aj Vita memory karty. Dualshock 3 bude podporovať dva, aby ste mohli nostalgicky zaspomínať na duely napríklad v starom dobrom Tekken 2. Teda PSVita TV bude prehrávať aj PSP a PS1 hry, ale aj streamovať video služby ako HULU a pod. Ďalej umožňuje streamovať obsah do TV z PS4 aj Vity (a ak som správne pochopil, nemusí byť PS4 pripojená k PSVita TV). Z traileru daľej vyplýva že vám umožní hrať doma na PS4 rozohraté hry na PSVita a to kdekoľvek, kde sa s Vitou pripojíte na WiFi. Napríklad si cez obednú pauzu v práci zagamblíte KZ Shadow Fall, alebo pár questov vo FF XIV A Realm Reborn (keď vyjde budúci rok). Zároveň bola predstavená aj 64GB PSVita memory karta. Dátum vydania v EU alebo NA nebol stanovený, Japonci dostanú PSVita TV už 11.11.2013, cena je v prepočte 95$ alebo 150$ ak chcete bundle s Dualshock 3 a 8GB kartou.

Ak máte zaujem, oznámenie PSVita TV na press-conferencii si čeknite na videu nižšie.

Ďalej ukazali milý trailer na Playroom. Drobnú AR hru ktorá vám doma predvedie možnosti Playstation Camery a zabaví menších na niekoľko okamihov.

Na záver. Vlhký sen 🙂 Takto si Japonci predstavujú deň s Playstation. A tak nejak si ho predstavujem aj ja … Njoy

A teraz to všetko choďte predýchať 😉

Komentáre