Velox Fama (10.8.2013)

Velox Fama V4

Dev diary video o inFamous Second Son nám, okrem obkecou okolo developmentu, ukáže aj trocha gameplayu, ktorý vyzerá … mmm … IMHO výborne.

Ak by ste náhodou veľmi nemali čo veľmi robiť, môžete zabiť čas 20 minútovým gameplay videom z Elder Scrolls Online z QuakeConu.

To že v BF4 sa bude dať zhodiť mrakodrap, všetci vieme. Ale vedeli ste že vyvolá aj obrovsku vlnu na vode do ktorej sa zrúti? Určite bude trofej za skok na skutri cez tu vlnu … ach jaj …

Video náklad od Ubisoftu o Assassin’s Creed 4 Black Flag. V troch videách si čeknite ako a prečo budete musieť dobývať pevnosti na pobreží, ako sa bude loviť s harpúnou a ako vyzerá podvodná fauna a flóra. Njoy

Nedávno vyšlo, konečne do angličtiny lokalizované, pure & true JRPG zo série Tales s názvom Tales Of Xillia. IGN zrecenzovalo tento titul slovom aj videom a môžete čítať na IGN alebo pozerať tu.

Na povrch vyšiel strašný PS4 rumor. Hovorí sa, predstavte si, že by sa časom mohla predávať PS4 v bundli s PS Vita … a teraz pozor … za 500E. Tak toto keby Sony spravila, tak by zabila … MSko … to by bola riadna rana. Zvýšili by predaje Vity ktorej sa nedarí ako si predstavovali a s tým, že PS+ platí aj pre vitu by to bol ultimatny gaming budnle. Das 500E + 50 za PS+ a hras sa cely rok, doma aj na cestách, s cross-save a všetkým no proste bomba. Ak je to pravda …

XBO vám v lowpower stave zhltne 4 až 5 centov denne na elektrine (spotreba je 14W). Lowpower je stav keď konzola sťahuje updaty na pozadí a Kinect počúva na Xbox On. Úplne vypnutá žerie štandardného 0,5W, plne bežiaca zas 70 až 80W.

Ďalšie kolo next-gen waru vyhrala PS4. Obe next-gen konzole budú nahrávať vaše hranie niekoľko minút späť v čase. Okrem toho, že na XBO to bude 5 minút a na PS4 viac (podľa februárového eventu až 15), tak to najdôležitejšie je, že na XBO k prístupu k tejto funkcii potrebujete X-Box Gold účet, kým na PS4 nepotrebujete pre túto funkciu PS+. Bude dostupná pre všetkých majiteľov PS4.

Novinkou ohľadom XBO je aj headset, ktorý nájdete v každom balení spolu s konzolou.

Ak vás zaujíma ako sa mal pôvodne končiť, resp. o čom mal byť pôvodne byť príbeh The Last Of Us, dozviete sa to v článku na IGN.

Šmaková pikoška. Saints Row 4 dostala „špeciálnu“ esíciu. Počtom kusov na svete bude len 1, slovom jedna jediná. Cena? Milión dolárov. V cene je napríklad Lamborghnini Gallardo, Toytoa Prius s ročnou poistkou, návšetve Burj-Al Arab hotela v Dubai a ďalšie ehm … exkluzivitky. čeknite obrázok nižšie.

Podľa letáku reťazca TARGET bude v blízkej budúcnosti zľavnená PS Vita. A to rovno o 100$, z 300$ na 200$. Nevieme či sa zľava dotkne aj nás. Aj keby, možno by som ešte počkal či predsalen nebude v bundli s PS4.

V predvádzacom videu na Blacklight Retribution sa stala drobná haluz. Hra spadla a tak nám bol poskytnutý náhľad na nejaký interface. Ktorý IMHO zodpovedá interfacu developer buildu konzoly a ani z ďaleka nereprezentuje finálny výzor menu. Je to ale aspoň malý sneak peak ako to bude asi fungovať.

Ak ste si stihli predobjednať PS4 do 5. augusta, mali by ste ju dostať v deň vydania. Ak nie, Sony už pri pre-orderoch po 5. auguste nevie zaručiť dodanie v deň 1. Ja som to našťastie stihol a už aj zaplatil. Môžete sa preto tešiť, že o nej budete na noZerOne počut hneď prvý deň. Dúfam … 🙂

Beyond priatelia

Komentáre


Tagged: