Velox Fama (10.5.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Legndárne krvavé preteky Carmageddon v konzolovej verzii s podtitulom Max Damage boli posunuté. Nový release date pre PS4 a XBO je 8.7.2016.

Samosebariadiace auto od Google v GTA V? Oukej.

Do Forzy Motorosport 6 sa chystá nový balík vozidiel. 7 nových vehiklov pochádza z dielne Hot Wheels. Pôjde o 2011 Hot Wheels Bone Shaker, 2005 Ford Hot Wheels Mustang, 2017 Ford Focus RS, 2015 McLaren P1 GTR, 1990 Ferrari #1 Scuderia Ferrari 641, 2016 Chevrolet Camaro Super Sport a 2015 BMW X6M. Obrázky si čeknite na Googli.

Nový CoD je oficiálne oznámený. Infinite Warfare je podtitul ktorý ponesie a bude sa odohrávať ——. Nový CoD už neyjde na predošlú generáciu konzol a na PS3 a X360 si ho už nezahráte. Majitelia PS4 budú mať s 30 denným predstihom všetky DLC. Tie budú 4 a bude aj Zombie mód. Campaign bude čisto single playerová, takže žiadny co-op sa nekoná. Reveal Trailer čekujte nižšie.

Nie som jediný, ktorému prebleslo hlavou že, nebezpečný golf? To vážne?! Od tvorcov Burnoutu? No ale pozrite si gameplay nižšie a posúďte sami. Pamätáte sa na tie crash módy kde ste zbierali čo najviac škody v cashi z Burnoutu? Toto je velmi podobné tomu a nevyzerá to zle 🙂

Dishonored 2 dostal release date. Pokračovanie príbehu Corva Attana si zahráme 11.11.2016 na PS4, XBO a PC. Hrať bideme za Corva aj za sexi podrastenú Emily Kadwin, ktorú sme v jednotke zachraňovali.

Tí z vás, ktorí hrali Dark Souls alebo Bloodborne asi poznajú termín hitbox porn. Alebo nie? Nevadí, Kotaku vás do tohto pojmu v rýchlosti uvedie.

Herec Cort King robil mo-cap pre postavu do hry. Zverejnil totiž na svojom instagrame fotku tejto postavy. Ide o hlavného hrdinu Watch Dogs 2.

Watch Dogs 2 Main Char

Na konci krátkeho videa, v ktorom From Software mapujú históriu svojich hier od 96 po dnešok je zaujímavá informácia. Vyzerá to, že od nich uvidíme niečo na Playstation VR. Žeby Dark Souls 3? Aleob Bloodborne? Uvidíme.

Open β Overwatchu od Blizzardu beží tento víkend. Od 5-9 si ešte môžete vyskúšať túto FPS MOBA hru.

Uncharted 4 bude dotované niekoľkými DLC. Všetky budú zdarma (resp. sa budú dať kúpiť za ingame menu) a postupne budú vychádzať počnúc letom až po posledný, štvrtý na jar 2017. A už je vonku aj pár recenzii. Svoje zážitky spísal napríklad český Eurogamer alebo ak Kotaku.

Tento týždeň okrem o riadok vyššie spomínaného Uncharted vychádza aj nový Doom. Dajme si launch trailer.

19.5. bude uzavretý Fallout 4 season pass posledným DLC Far Harbor. Najväčšie DLC nás zavedie do úplne nového mesta, pridá zbrane, armory, nepriateľov a kus príbehu.

A teraz novinka týždňa. Nový Battlefield je oficiálny. Battlefield 1 sa bude odohrávať v alternatívnej prvej svetovej vojne. Bude mať  epický SP, kde si prežijeme najdôležitejšie boje WWI. Bohužial, rumory hovoria len o šiestich SP misiách. Na druhej strane má byť každá misia sandbox. Čo znamená, že ak bude každá misia taký menší svet, možno nakoniec zaberie 5 hodín. Sandbox tiež umožní rôzny prístup k plneniu úloh. Hra vyjde v troch verziách. Štandard, niečo ako day one potom nabúchaná kolektorka. Vychádza 21.10.2016. Zapojte sa tiež do hlasovania či sa tešíte viac na nový CoD alebo BF, alebo ani na jedno. No a konečne si pozrite všetky dôležité videá.

Do Paragonu sa chystá nový hrdina GRIM.exe.

Vyhcádza GOTY edícia Project CARS. Všetky DLC, 125 vozidiel, 35 lokácií no proste všetko všetko na jednom BD.

Odpočet na japonskej stránke Persona 5 sa konečne skončil a dozvedeli sme sa kedy Persona 5 uzrie svetlo sveta. Hra vychádza 15.9.2016 no zatiaľ len v Japonsku.

Trailer na nový CoD Infinite Warfare, ktorý sa nepáčil a ktorý vysmial aj designér Battlefieldu, má na YouTube cez 1,1 milióna DISLIKEov. To je jasná správa pre Activision že niečo už naozaj nerobia dobre. A čo na to Activision? „Herní branže je specifická tím, jak jsou hráči ohromně zapáleni pro své oblíbené série, které berou takřka za vlastní a ke kterým se považují za nutné hlasitě a viditelně vyjadřovat. Na světě neexistuje mnoho jiných značek zábavního průmyslu, které dokáží vygenerovat tak silnou vášeň komunity jako Call of Duty, takže to je vlastně nakonec dobrá věc.“ (preklad som si požičal z Eurogamera). Krásne vyklučkovanie dokonca s pozitívnym výsledkom.

GameInformer si uchmatol Dishonored 2 a prináša postupne množstvo exkluzívnych informácii. Vďaka Zingu za to, že ich preložil a spísal. O zmenách a novinkách si prečítajte na Zingu.

Beyond

Komentáre


Tagged: