Velox Fama (10.1.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Šťastný nový rok 2015. Nech je kľudnejší, lepší, krajší ako predošlý a samozrejme, množstvo nezabudnuteľných gamerských zážitkov želá všetkým NoZerOne 🙂 Sviatky opäť ubehli ani neviem ako a svet sa znova vracia do starého tempa. Snáď ste si všetci oddýchli a dohrali čo to z jesennej sezóny lebo sa pomalinky blíži tá jarná a tento rok je slušne nabúchaná. Ešte by som na úvod chcel pogratulovať NoZerOne k druhým narodeninám. 8.1.2015 sme oslávili 2 roky NoZerOne.eu a aj keď nemáme veľa návštevníkov, vydržali sme to, aj keď riedko, udržať už dva roky pri živote. Ďakujeme 🙂

Možno sa aj vy tešíte na No Man’s Sky. Vyhypovanú indie hru v ktorej si precestujete vo svojej vesmírnej lodičke takmer nekonečné množstvo planét. Algoritmus generovania planét dokáže vytvoriť presne 18 446 744 073 709 551 616 planét. Toto čísla zaručuje že ani jedna z planét ktorú navštívite nebude rovnaká. Najs. Každopádne nižšie 23 minútový gameplay.

Kotaku.com, anglicky publikujúca divízia legendárneho japonského magazínu Kotaku zostavila rebríček 20 JRPG ktoré si musíte zahrať. Nechýba v ňom FF VI a VII, Dragon QUest VIII, Persona 4 alebo aj Ni No Kuni.

Je už síce po sviatkoch ale tento vianočný trailer na The Order 1886 stojí za to aj teraz.

Na PSNku je práve januárová akcia na niekoľko hier. Skočte sa pozrieť či nemáte na nieču chuť.

Pár info o očakávanej hre, ktorá vraj zosadí žánrových králov racingoviek. project CARS je komunitný projekt s veľmi slušnou podporou. Rád sa pripomína videami alebo informáciami, aby sa naň nezabudlo. Tak napríklad fyzika vozidla bude prerátavaná 600 krát za sekundu, ovládanie bude snímané 250 krát za sekundu. Systém v hre sníma tlak vzduchu, teplotu vzduchu, teplotu vozovky a vyrátava tak krútiaci moment. Trate ponúknu spolu niečo cez 400 km ciest na jazdenie, dynamické počasie a mnoho ďalšieho.

MSko plánuje vydávať Halo ešte dalších 30 rokov. Prvým Halo bolo Halo: Combat Evolved na X360 v roku 2001. Halo sa momentálne posúva aj do seriálového biznisu kde by mal Spielberg vyčarovať seriál Halo Nightfall.

15 exkluzivít ktoré čakajú majiteľov PS4 v roku 2015. Pripravte si peňaženky.

Naughty Dog všetci poznáme. Developer ktorý nám dal Crasha Bandicoota, Nathana Drakea, Jak And Dexter, The Last Of Us a množstvo ďalších oslavuje 30 narodeniny. Pri tejto príležitosti natočili 50 minútový dokument. Gratulujeme 🙂

Máte zmätok v release datoch toho množstva hier čo nás čakajú? Určite vám príde praktický kalendár z Eurogameru so všetkým dôležitým na prvé tri mesiace 2015. Stiahnuť, vytlačiť, dať na chladničku.

IGN má tiež video pre nás. V tomto je 45 najočakávanejších hier 2015 a to pre všetky platformy na trhu.

Sector.sk vyberá hry roka. Zoznam si čeknite na Sectore.

Zmysel pre humor Hidea Kojimi nebude chýba ani v Metal Gear Solid V. Okrem vtipných krabíc na schovávanie a ktovie čoho tu je aj kuracia čapica. A neslúži len a pobavenie. Ak sa vám v hre nebude dariť, budete často zomierať aleboo nebudete vedieť dokončiť misiu, har vám ponúkne túto čapicu. Kym ju máte na hlave hra je jednoduchšia, nepriatelia regujú pomalšie a podobne.

MGSVPP Chivken Hat

Playstation 4 sa momentálne predáva s pol terovým HDD. Poľahky sa vám ale stane, že vám to za chvíľu nebude stačiť. Nyko na CES prišlo s elegantným riešením. Výmenou lesklého krytu za ich upgrade bude možné k PS4 pripojiť 3,5″ HDD, ktoré sú častokrát lacnejšie aj rýchlejšie ako 2,5″. Cenu, kapacity ani ostatné detaili zatiaľ nepoznáme.

Nyko HDD

Playstation 4 sa k 6.1. 2015 predalo viac ako 18,5 milióna kusov. Sme jedna veľká šťastná rodina 🙂 Gratulujeme.

Wild je Playstation exkluzivita v ktorej sa v roku 10 000 p.n.l. budeme túlať divočinou o veľkosti Európy. Zahrať si budeme môcť vraj za množstvo tvorov vrátane zvierat alebo ľudí. Tento mechanizmus zaručí vždy nový zážitok z hry. Okrem bežne známych tvroov budú aj kostlivci alebo bohyne. Prvé screeshoty nižšie.

Nedávne číslo Game Informera prinieslo množstvo detailov o koncoročnom titule Uncharted 4. Všetky informácie pokope a ohlodané len na to najdôležitejšie sa dočítate na českom Eurogamerovi.

Beyond priatelia.


Komentáre


Tagged: