Superman slúchadlá za babku

Istotne si veľa z Vás už všimlo pri návšteve obchodných centier a módnych obchodov s oblečením, že tieto obchody zasahujú trošku aj do módy so slúchadlami. A to konkrétne predávajú veľké uzatvorené slúchadla, za celkom prijateľne ceny. 

Tak som si dnes pri návšteve obchodu sportsdirect kúpil sluchádla Superman :-). Tento obchod je skôr známy z anglicky hovoriacich krajín, kde predávajú značkové športové veci a to samozrejme v stálej zľave.  Slúchadlá ma zaujali svojím komixovým vzhľadom a najme 50% zľavou. Môžete si ich obstarať za celkom príjemnú cenu 10€. Ak si zoberiete dnešný trh s týmto artiklom, je to primeraná cena.

Hneď priOLYMPUS DIGITAL CAMERA rozbalovaní vás možno naštve to, že slúchadlá sú zabalené tak, že jediná možnosť otvoriť ich je rozstrihnúť obal. V balení žiaden návod nečakajte a to dokonca nie technické informácie. Iba pár obrázkov zo supermana a to je všetko. Trošku ma potrápilo to, ako sa slúchadlám nastavuje správna veľkosť aby sadli na hlavu, ale za chvíľku som na to došiel a verte, že rovnako ako u všade inde v slúchadlovom svete 🙂 .

Slúchadlá sú celé z plastu. Žiadnu kovovú časť okrem „šróbikov“ tu nenájdete. Samozrejme „ušianky“ (fakt som nevedel ako to nazvať 🙂 ) sú mäkké a s imitáciou kože a tak isto vrchná časť je z podobného materiálu. Na bokoch logo Superman a na vrchu nápis Superman. Farebné prevedenie je v supermanovských farbách a to červeno-azúrovej. Nedajte sa zmiasť obrázkami, nočná lampa mi fotky trochu skreslila do ružova. Aj ja som sa potom trošku zľakol, keď som videl, že som si kúpil ružové slúchadlá. Takže po stránke vizuálnej sa nedá okrem trošku horšieho materiálu nič vytknúť. Kvalitatívne sa mi možno nepáčilo zošitie slúchadiel, ale možno je to vec len horšieho kusu tovaru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A tak som slúchadlá pripojil k počítaču, nech prejdú testom zvuku. A verte či nie, prešli. Zvuk je síce plechovejšieho typu a žiadne Marshall orgie nečakajte. To nie. Ale pre bežného užívateľa to bohato stačí. Počas počúvania pár pesničiek, som nepočul žiadne šuštenie ani chrčanie. Jediné čo ma trošku zarazilo, bola ich nízka hlasitosť. Ale to je asi len zvyk, nakoľko väčšinou počúvam všetko na najväčšej hlasitosti.

Koniec-koncov tieto slúchadlá sú veľmi dobrá štýlová voľba a pokiaľ máte radi komixy a nepotrpíte si na ultra-kvalitný zvuk, tak jednoznačne siahnuť po nich. U nás sa dajú kúpiť zatiaľ iba v sportsdirect-e. Inde som ich nevidel. Čo sa týka e-shopov, tak na internete som našiel jeden a to outletuj.sk a to mám pocit, že sa jedná o podobné razenie ako sportsdirect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Celkové hodnotenie: starstarstarstar

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Komentáre