4 android aplikácie na dnes!

Čo takto dostávať každý deň pár tipov na aplikácie do svojho androidu? Rozhodol som sa prispieť na dnes a začiatok hneď štvoricou aplikácií, ktoré v mojom telefóne majú svoje miesto. A zaslúžene.

 

 

 

Free Linear Interpolation

Tento program je jednoduchý, ale za to praktický. Hodí sa vám viac-menej iba ak ste študent a študujete vedu podobnú matematike, kde potrebujete lineárne interpolovať. Aplikácia Vám ušetrí časom aj hodiny a možno aj dni ;-). Interface je jednoduchý. X1, X2, X3 a následne Y1, Y2 ako neznáma a Y3. Nič viac nečakajte, len správny výsledok.

SC20130110-000102

 

Éčka

Čo takto pri nákupe si skontrolovať čo daná potravina obsahuje? Neobsahuje tá vaša obľúbená potravina nejaké škodlivé „Éčko“ ? Alebo čo keď obsahuje zložku, ktorá naopak je zdraviu prospešná? Táto aplikácia vám to napovie hneď. Zoznam stovky „Éčko“ Vám pomôžu sa s číslic označených na „Éčkach“ vysomáriť.

SC20130110-000132

 

AnTuTu Benchmark

Dostali ste nový telefón na Vianoce? Chcete si ho otestovať? Chcete vedieť aký je jeho výkon? Tak tu je jedna z mála aplikácií, ktoré váš smartfón otestujú a povedia Vám ako je na tom.

 

 

 

SC20130110-000216

 

Heureka.sk

Istotne veľa z vás nakupuje cez internet. Samozrejme vždy sa snažíme daný tovar nakúpiť čo najlacnejšie. Ja osobne často využívam internetový nástroj heureka.sk kde si tovar nájdem vždy najlacnejšie. Preto portál heureka.sk vymyslel aplikáciu do mobilu, ktorá vám povie rýchlo a hneď kde daný tovar kúpite. Najviac sa mi páčila možnosť využitia barcode scanneru pomocou ktorého môžete tovar naskenovať a uľahčí to hľadanie! Aplikácia mi dosť často ale padala, no toto dúfam vyriešia updatom.

Free Linear Interpolation

 

final

 

Komentáre


Tagged: