Velox Fama

9/5/17

Povedze si pár noviniek o čerstvo oznámenom pokračovaní Star Wars Battlefront 2. Nebude mať Season Pass, bude mať single player, vyjde 17.11.2017 a bude sa odohrávať po yničení druhého Death Staru.

Hype okolo remaku Prey vrcholí. Kto má konzolu, môže skúšať demo a rovno kupovť hru. Kto má PC, vraj sa nemusí báť, lebo aj PC verzia hry je podarená aj keď nedostala demo, nemusíte sa báť. Český Eurogamer doporučuje.

Skoro 50 minútový dokument o Horizon Zero Dawn a o tom, ako Guerilla spravila krajinu tak krásnou. Odporúčam.

Pamätníci zbystrite. Hrávali ste Tomb Raidera na Playstation 1. Myslím úlpne prvého Tomb Raidera? Ak je odpoveď áno, potom zaspomínajte s browserovou verziou tejto staručkej kalsiky.

Už všetci vieme, že ďalšie ďalšie ďalšie Call Of Duty, sa bude odohrávať v II. Svetovej Vojne. Evidentne po hate, ktorý sa spustil voči predošlému CoDu, ktorý zápasil s Battlefieldom 1 z I. Svetovej sa rozhodli, ze cesta nevedie do predu, ale dozadu. Aj tak už dostali nálepku, že opakujú. Každopádne nový CoD si zahráme už 3.11.2017.

Outlast II, pokračovateľ scary hororu je vonku a hodnotenia vyzerajú (väčšinou) kvalitne. Kto nehral ani jednotku, vrele odporúčam komplet bundle v krabicovke kde nájdete Outlast 1, DLC Whistleblower a Outlast II. Sector dal hre 7.5/10, český Eurogamer hru medailu neudelil.

Do Gran Turismo Sport dorazili automobili Porsche. Konečne 🙂 Ak ste sa nedostali do uzavretej bety GTS, pozrite si aspoň gameplay z nej.

A je to tu. Playstation 4 oslávi tento rok 5 narodeniny. Zároveň má oficiálne predaných 60 miliónovo kusov a to už v piatom roku životnosti. Gratulujeme. Objavil sa rumor, že Playstation 5 vyjde na vianoce 2018, čo ja si nemyslím, aj keď rok po Scorpiu od MSka to nie je úplná blbosť, nahnevali by veľa ludí. Tento drb prichádza od človeka, ktorý rok pred vydaním PS4Pro rumoroval výkonnejšiu verziu PS4. Uvidíme …

Pokiaľ ste fanúšikom Star Wars dlhé roky a radi si zaspomínate na hry dávno zahrané, neprehliadnite Star Wars sale na GOGu. Za pár € tam dostanete skoro všetko, čo kedy nieslo SW značku.

Ďalší prechod levelom z remastru Crash Bandicoot, ktorý vychádza pred letom 30.6. Tentokrát Sewer Or Later.

Ďalšia uzavretá beta nového Quake Champions je za nami a vy sa môžete pokochať gameplayom z nej.

Keďže 4K je for pussies, dajme si 8K. Dajme si Witchera 3 v 8K. Njoy.

XBox Scorpio má veľmi pekný devkit s framerate displayom.

https://twitter.com/JezCorden/status/859734507452116993

E3ka sa blíži a veľké spoločnosti ohlásili svoje press-konferencie (všetky uvedené časy platia pre náš región):

  • sobota – 10.6. – EA o 21:00
  • nedela – 11.6. – Microsoft o 23:00 a Bethesda zatiaľ neveieme prese o koľkej
  • pondelok – 12.6. – Ubisoft zatiaľ nevedno kedy
  • utorok – 13.6. – Sony o 3:00

Hack n slashovka Darksiders sa vracia v novom šate so ženskou hlavnou hrdinkou. Pár trailerov nižšie. Vyjde v roku 2018 a s Fury budeme zastavovať apokalypsu na Zemi. Totiž, fyzické zhmotnenie siedmych smrtelných hriechov utieklo z väzenia a treba ich pobiť.

Nový Assassins Creed bude predstavený na E3 za mesiac. Podtitul ponesie Origins a bude sa odohrávať v Egypte. Má to byť doteraz najväčší Assassin, s množstvom objavovania, pričom sa pozrieme aj k susedom do Grécka. Navštívime vraj aj druhú svetovú vojnu, nejakú ázijskú krajinu aj prítomnosť a to všetko na jeseň tento rok. Viac na E3.

Beyond

 

 

Komentáre