Velox Fama (8.12.2013)

Velox Fama V4

Gran Turismo 6 je vonku od piatku. Dokonca, na neuverenie som videl na Markize reklamu na GT6, teda v bundli s PS3 predávanú v NAY. Ale aj tak chválim. Každopádne ako dopadla v recenziách? Priemer hodnotení podľa metacritics.com je 80/100. GT6 zrecenzovali napríklad v IGN (aj video recenzia) alebo eurogamer.net. Veľkou novinkou sú mikrotransakcie pre lenivých. Za virtuálne autá môžete teda zchuti utrácať svoje ťažko zarobené peniaze a že sú tam autá, ktoré stoja aj 130E !!!

Vonku je už aj očakávaná skákačka Tearaway na Vitu. A vypadá to na killer titul. Media Molecule koniec koncov vedia čo robia  🙂 S priemerom hodnotení 87/100 na metacritics.com robí Tearaway najlepšie hodnotenú Vita hru. Takže, ak nečakáte na vianoce PS4, bežte si ju kúpiť. Recenzie odporúčam od IGN (slovom aj obrazom), Sector.sk a eurogamer.net.

Včera sa konala očakávaná akcia VGX awards (predtým VGA). Hrou roka bolo vyhlásené GTA V (nečakane) ale hlavne sme videli kopec trailerov. Napríklad na Destiny (aj keď trošku recyklovaný), gameplay Thief3 a tretieho Witchera. Tie si čeknite nižšie. Kto sa stal víťazom v ostatných sekciách sa dozviete na českom eurogamerovi.

Ako to už býva zvykom ku koncu roka, niekto sa podujme spraviť zostrih toho najlepšieho, čo priniesol rok 2013 v hrách. Nech sa páči 2013 In Gaming.

Beyond priatelia 🙂

Komentáre


Tagged: