Velox Fama

8/11/19


Ďalší rok, ďalší NFS. Aj keď posledných pár dielov hlásalo návrat k NFS Underground a aj sa im to celkom darilo. Najnovší NFS sa bude volať Heat. Budete tunovať, pretekať cez deň aj v noci a hlavne tunovať, veľa a detailne. Ak si chcete vyskúšať tuning na nečisto, iOS appsa NFS Heat Studio vám dovolí vytuniť si auto ako len chcete a výsledok preniesť do plnej hry keď vyjde. Počas sťahovania appky si čeknite 4K gameplay a tunovanie Imprezy a launch trailer.

Inak League Of Legends prichádza na konzole. Už ostáva len Dota 2.

Recenzie na Trine 4 som tu už spomínal. Predsa sem ešte jednu pridám, od chalanov z Vortexu.

Death Stranding. vychádza a veeeľa sa rozpráva a recenzuje. Na začiatok si dajte kludne posledné trailery a neskôr video recenzie alebo písane recenzie. No kým jedni hovoria naozaj o revolúcii, iní zas dávajú priemer. Podľa metacriticu je na 84/100. Viac sa dozviete v recenziách od českého Eurogamera, od českého Vortexu (aj video recenzia), písaná od Sectoru (video nižšie)

Recenzie niektorých webov zo sveta majú obrovský rozsah, evidentne vám hra musí sadnúť, lebo inak je to za 3/10.

Powerup 3.0
Stevivor 3.5
VCG 6.0
IGN 6.8
Gamesradar 7.0
Gameinformer 7.0
Guardian 8.0
Videogamer 8.0
GamerOver 9.0
Gamespot 9.0
Gaming nexus 9.5
PS Lifestyle 9.5
Dailystar 10
Sisth Axis 10
Trusted reviews 10

Outer Worlds od Obsidianu, duchovný nástupca vynikajúceho Fallout New Vegas, osadený do sci-fi práve vychádza. Pozrite si launch trailer. Čeknite recenziu od Zingu, alebo prvé dve hodiny gameplayu od IGN alebo recenziu pod českého Eurogameru alebo Sectoru.

Genrálny manažér X-Box marketingu sa nechal počuť, že Scarlet vytiahne 4K a 60fps alebo aj 120fps. Správa vyznieva skôr ako možnosť výberu. Buď 4K/60fps, alebo 120fps + menšie rozlíšenie.

No verte či nie, leaknutá fotka Playstation 5 devkitu nemá ďaleko od toho fan konceptu, ktorý sa tu objavil nedávno. Žiadnu paniku, PS5 môže a asi aj bude vyzerať inak.

Prvý prvučký gameplay záber z remastrovaného Command & Conquer.

Erica je nenápadná live action hra (to tu už dávno nebolo) od Sony na Playstation za 10€. Recenzia na Sectore dopadla na 6,5/10.

Vraj výborný Star Wars Jedi Fallen Order je vonku. Nižšie launch trailer.

Sony predala viac ako 100 miliónov kusov Playstation 4. Gratulujeme, prekonala tak Playstation 1 aj Wii, k prvenstvu Playstation 2 so 150 miliónmi kusov sa asi nedotiahne. Aj tak gratulujeme.

Blizzcon je za nami a Blizzard sa riadne polepšil oproti minulému ročníku. Po fiasku s čínskym progamerom/streamerom ktorého „vykopli“ z Blizzardu za to že v streame kričal „Liberate Hong-Kong“ museli prísť s niečím veľkým. No a tak sa aj stalo. Onzámený bol Overwatch 2 aj Diablo 4 takže njoy trailery na obe hry aj gamaplay. Priblížený bol aj minuloročný fail, Diablo Immortal na mobily.

Nová reklama od Sony na Playstation. Je čas hrať sa priatelia.

Horizon Zero Dawn 2 na Playsataion 5 je v developmente. To je bez debaty, Naznačujú to pomerne jasné inzeráty na pozíciu technický grafik pre vegetáciu, ktorý bude pracovať na prostrediach pre hur Horizon. Takze neni o čom. Otázka je, či sa stihne launch a bude to launch titul PS5.

Šéf Guerilla games, Hermen Hulst sa stáva riaditeľom Sony Worldwide Studios. Doterajší šéf Sony WWS, Shuhei Yoshida bol presunutý a má na starosti indie hry. Jim Ryan tak ďalej upratuje vo vedení firmy.

Sector.sk je veľmi spokojný s remakom MediEvil, v recenzii mu dal 9/10.

Komentáre