Velox Fama (8.9.2013)

Velox Fama V4

Očakávaná strielačka  na Vitu, Killzone Mercenary, je vonku len pár dní. Ako dopadla v recenziách si čeknite na Sector.sk, kde známky lietajú od 5 až do 10. Prihadzujem recenziu na IGN a na metacritic.com má priemer 77/100.

Watch_Dogs dostali 14 minútové gameplay video. Njoy.

PS4 indie záležitosť Transistor sa dostala pod ruky EU Playstation Blogu. Ich dojmy z tejto veľmi zaujímavo pôsobiacej hry s chytlavým battle systémom si čeknite na blogu, gameplay video nižšie.

XBO možno niekedy v budúcnosti dokáže, resp. jeho majitelia, predávať ďalej alebo požiačiavať digitálne zakúpené hry. Ako by sa stanovila cena za digitálnu hru, alebo za jej požičanie je zatiaľ otázne. A vlastne táto info nie je ani oficiálna takže uvidíme …

Keď už sme pri XBO. MSko na poslednú chvíľu dvihlo takto procesora o 150 MHz a teda takt išiel hore z 1,6 GHz na 1,75 GHz a teda aj takt grafiky sa jemne zvýšil z 800 na 853 MHz.

22.11.2013 je dátum kedy vyjde XBO v dopredu oznámených regiónoch po celom svete, medzi ktoré, samozrejme, nepatrí ani ČR ani SR. Najbližší k nám sú rakušaci. Ak chcete XBO na day one tak Amazon, eBay alebo šup k susdeom poň.

Pozrite si ukážky z prekrásnej PS4 indie hry, ohlásenej (tuším) na GamesCome s názvom Rime.

Vydanie oboch next-gen môže byť v ohrození. Fabrika, ktorá v Číne vyrába 30% pamätí RAM pre celý svet bola v plameňoch. Produkcia sa zastavila, ceny RAMiek vystrelili o 10% a vyšetruje sa príčina. V tejto fabrike sa vyrábajú RAMky aj pre PS4, ale aj iPhony napríklad. Či je vôbec výroba ohrozená je špekulácia a nie je zatiaľ potvrdená. Možno sa nič nestalo … a ano, pri požiari nikto neumrel, našťastie.

Sony pracuje na konkurencii Oculus Rift-u. Okuliare poskytujúce 3D virtuálnu realitu mali byť predstavené už na GamesCome, no na poslednú chvíľu boli stiahnuté. Zamestnanci Sony sa s nimi už vraj aj zahrali DriveClub na PS4. Možno ich uvidíme na Tokyo Game Show.

Mali ste radi Mirrorr’s Edge? Tak toto video by vás malo potešiť. V čom je rozdiel? Že toto je real life … Ouuuu …

Cestujme spolu v čase do kedysi najväčšie predajne hier v Prahe do roku 1996 keď bol vypredanýčerstvo vyjdený Command&Conquer a geekovia vyzerali vážne ako geekovia (11 minúta a 53 sekunda :D). Must see 🙂

Zatiaľ toľko, beyond priatelia

Komentáre


Tagged: