Velox Fama

Uhorková sezóna v plnom prúde. Vďaka za to lebo v júly nebol na nozerone ani jeden post. Tak si zhrňme čo sa dialo za uplynulý mesiac.

Práve vychádza sekačka Hellblade na PS4 a PC. Kratšia ale o to kvalitnejšia hra s hlavnou hrdinkou, ktorá ma psychické problémy.

V rozhovore pre nemecký Golem uistil šéf SCEA, že Playstation 5 bude, aj keď je vraj vzdialená ešte pár rokov. Pár môžu byť aj 2. IMHO, Sony počká na Scorpio na vianoce a budúci rok na E3 (alebo neskôr) môžeme očakávať nejaké prvé rumory. Tiež uistil, že PS5 bude tradičná next gen konzola tak ako to už roky funguje.

Kingdome Come je v bete už len pár dní. Kto sa k nej nedostane, môže si čeknúť aspoň hodinový gameplay.

Honest Trailer na remastrovaného Crasha.

Chybajú vám RTS na PS4? Určite si nenechajte ujsť 15.8. vyhcádzajúcu legendu Sudden Strike 4. Vyzerá šmakovo. Posúďte sami.

Nový gameplay trailer z Evil Within 2.

Besta očakávaného Destiny 2 je za nami a tí z nás, ktorí neboli pozvaní si musia vystačiť s dojmami iných. Napríklad tými od Sector.sk alebo od českého Eurogamera.

Samostojace „asi DLC“, alebo ako to nazvať, Uncharted : The Lost Legacy sa blíži a vyzerá velmi šmakovo a rovnako sa bude určite aj hrať. Čaká nás open world akcia s dvoma kočkami v hlavnej úlohe. Čeknite is gameplay.

Pillars Of Eternity. Nadupané izometrické RPG ktoré je dnes už legendou vychádza koncom augusta na konzole. Tak si pekne odložte, lebo toto chcete zažiť.

Nové NFSko s podtitulom Payback ponúkne tuning rovnako ako predchodca. Ale ešte lepší, väčší, krajší.

Ou ou viac ako hodina nového Wolfensteina, ktorý vyzerá nadupane.

Rime ohlásený ešte s Playstation 4 konečne vyšiel, ale už nie ako exkluzivita ale multiplatformovka. Stále ale môže ísť o kvalitnú hru. Resp. vraj aj ide, aspoň podľa Sectoráckej recenzie.

Beyond

 

 

Komentáre