Store refresh (05.06.2013) a kopec zliav

V stredu, tak ako každú stredu, sa refreshol EU PSN store. V rámci PS+ pribuldi dve gamezy zadara na Vitu. Ťahať môžete Rayman Origins a Coconut Dodge Revitalised. Samozrejme pribudlo kopec DLC, Limbo na Vitu za 13E alebo Remember Me za strašných 60E (cez PSN to určite nekupujte) a ďalšie drobnosti. Komplet zoznam nájdete tradične na EU PS Blogu a highlighty si čeknite vo videu.

A teraz prejdime k riadnej pre-E3 nádielke zliav na mrte titulov.

PSP Sales je akcia na, nečakane, PSP hry. Ak vlastníte tento handheld a nemáte niektorú z nasledujúcich hier, neváhajte a kupujte. Tie ceny sú smiešne. Všetky hry v tejto akcii stoja 4E a zahráte si ich aj na Vite. Tak napríklad LBP, God Of War Chains Of Olympus aj Ghost Of Sparta, Resistance Retribution, Killzone Liberation, Patapon 2 a ďalšie. Akcia trvá od 5.6. dva týždne.

E3 Sale je ďalší set zliav na tie najlepšie naše tituly. Napríklad inFamous a inFamous2 stoja každá 10E, plus si k nim môžete v zlave dokúpiť všetky DLC. Rovnako platí pre Killzone, tu ale kúpite len prvý Killzone za 7,5E a všetky DLC ku Killzone 2 a 3 v zlave. Táto akcia platí od 5.6. do 19.6. Komplet zoznam s cenami nájdete tu.

Ani máj nebol výnimkou v sledovaní predajov cez PSN. Ak chcete vedieť čo najviac kupujú gamery ako vy alebo ja, inšpirujte sa top seller zoznamom na EU PS Blogu.

Beyond priatelia.

Komentáre