Velox Fama (7.2.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Taipei Game Show je newcomer medzi veľkými gamerskými conmi, ktorý navśtívilo 480 000 ludí. Odtiaľ pochádza aj nový trailer na The Order 1886. Zahrať si ho budeme môcť celosvetovo 20.2. Zároveň beží v TV (samozrejme u nás nie), krátka reklama. Tretím videom je dev diary o engine, do ktorého je hra oblečená a posledným videom je unboxing fantastickej collectorky. Njoy

To, že Driveclub v deň vydania nebol vôbec v takom stave, v akom ho zamýšlali vypustiť developeri vieme. No prišlo zopár patchov, nových aút, tratí a hra je v úplne inom stave. Všimol si to aj český eurogamer, ktorý napísal druhú recenziu.

PCéčkári si budú môcť na valentína dopriať potoky krvi a blatníky zadrbané časťami ľudských tiel. Na valentína bude spustená beta Carmageddon Reincarnation. Njoy.

Súbežne so siedmym dielom Star Wars vyjde aj hra SW Battlefront od DICE. Developeri sa pochválili vôbec prvým artworkom a hýria sebavedomím. Nebude to vraj kalsická strielačka, mapy sú robené na mieru pestrým herným módom vďaka čomu sa nestane, že si zahráte každý mód na každej mape, ako v BFku.

SW Battlefront 1st artwork

Battlefield Hardline je v public bete a ak vlastníte PS4, smelo sťahujte a skúšajte. Nenechajte si ujsť ani podarené easter eggy pri prebíjaní zbraní, ktoré nájdete v novej sekcii Vids.

Final Fantasy XV sa ukázalo na Taipei Game Show hneď v dvoch videách. Jedným je trailer na Episode Duscae, čo je demo, ktoré dostanete k FF Type-0 HD a druhé je cat cam na vlakovej stanici …

Keď už sme pri Final Fantasy, ěste pred XV nás čaká Type-0 HD. Ponúkam story trailer.

Chceli by ste byť El Presidente na svojom vlastnom tropickom ostrove? Neni problém, Tropico 5 prichádza po PC aj na PS4 a môžete si ho pozrieť v gameplay traileri nižšie.

Ak poznáte JRPG sériu Persona určite vám neušlo, že sa pracuje na piatej časti. Vzhľadom na to, že P4 bola skutočne fantastická, na P5 sa nekladú o nič menšie očakávania a v pohybe si ju užite v nasledujúcom videu.

Bloodborne je nemenej očakávaný ako The Order 1886. Preto nie je núdza o videá aj z tejto PS4 exkluzivity. Pozrite si možnosti vytvárania postavy a aj 18 minútový gameplay.

Najväčšou správou posledných dní, je predaj divízie Sony Online Entertainment investičnej firme Columbus Nova. Sony Online sa tak premenovala na Daybreak Game Company LLC. SOE majú na svedomí hry ako H1Z1, Everquest Next, PlanetSide 2 alebo DC Universe Online, ktoré boli doteraz len na PC a PS. Predajom SOE divízie sa tak s vysokou pravdepodobnosťou stane mnoho z týchto titulov multiplatformových. XBO gameri tak môžu začať oslavovať.

Life Is Strange je zaujímavá novinka zo žánru interaktívnych filmov. Vychádzať bude epizodicky na PC, PS3, PS4, XBO aj X360. Český Eurogamer si ju zahral a zrecenzoval a povedal by som, že sú veľmi spokojný, o čom svedčí aj hodnotenie 9/10. Posúďte sami.

Rovnako na českom Eurogamerovi si môžete prečítať, ako sa páčil Dying Light. Kombinácia Assassins Creed, Far Cry, Dead Island a ďalších hier, pričom DL si vzal to najlepšie z každej, sa vydarila. Recenziu čítajte na Eurogamer.cz.

Beyond priatelia.


Komentáre


Tagged: