Velox Fama (7.5.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Velox Fama je späť. Po mesačnej „pauze“ plná videí a noviniek. Príjemnú zábavu.

Project CARS vychádzajú už tento piatok. Očakávania sú mimoriadne vysoké a masáž budúcich zákazníkov vrcholí (počkajte keď sa dostanem k Witcherovi). Tak si dajme launch trailer a porovnanie reality s hrou na okruhu Laguna Seca. Finálna verzia hry už bola technicky rozobraná a dozvedeli sme sa, že hra beží na 1080p na PS4 a 900p na XBO, pričom na oboch konzolách sa fps drží medzi 30 až 60. Kto má záujem tak si môže prečítať recenziu od českého Eurogamera, ktorý tvrdí, že ide o povinnost. Ostatní recenzenti ohodnotili hru veľmi dobre. Lietajú osmičky aj deviatky (tých je viac). Konkrétne to vyzerá takto :

https://www.youtube.com/watch?v=B6rSNYiBhBI

V DICE už pracujú na novej Star Wars hre, ktorá ponesie podtitul Battlefront. Reveal trailer si čeknite nižšie. Pôjde o MP FPS, ktorá sa bude odohrávať na niekoľkých rôznych planétach (tuším že ich bude 13). Hra vyzerá fantasticky a dúfajme, že to tak zostane. Hype je rozhodne obrovský.

Mad Max sa tiež prvý krát predviedol v gameplay traileri aj s komentárom. Ako vyzerá, posúďte sami, ale podľa mňa to bude špica 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Oo1_nMA2ztA

Jednou z najväčších udalostí mája je druhé DLC pre Destiny. Spolu s House Of Wolves pride aj nový PvP mód Trials Of Osiris, kde sa proti sebe postavia 2 tími po troch hráčoch. Cieľom je vystrielať druhý tím, žiadny respawn po smrti, len oživovanie kolegov. Po vystrielaní protitímu vyhrávate kolo a hrá sa na 5 víťazných. 15 minút z Trials Of Osiris nižšie. Okrem toho si Bungie zaregistrovala značku The Taken King a to v sekcii sťahovateľných hier … žeby ďalšie DLC pre Destiny? V druhom videu nižšie krátky pokec k celému DLC. Njoy

No a poďme na ďalšie veĺkú májovú udalosť. Witcher 3 Wild Hunt sa už chystá do našich konzol a CD Projekt nás kŕmi a kŕmi obrázkami, videami, proste všetkým a hlavne VEĽA. Tak poďme na to.

  • gameplay s CZ titulkami

  • devdiary o monštrách z hry

  • a na záver dve gameplay videá z preview buildu hry

Youtuber Drift0r porovnal booting time PS4 a XBO. Vždy si určil kam sa chce dostať a meral čas, za ktorý to konzola zvládne. Napríklad nabootovať do menu z vypnutého stavu, sign in do príslušnej služby trvá PS4 cca 21 sekúnd, XBO cca 55 sekúnd. Ostatné si už čeknite vo videu.

Ak cítite afinitu k značke Playstation a chceli by ste to dať najavo aj inak ako samotnou konzolou v obývačke, zavítajte na gear.playstation.com a kúpte si doplnok podľa vlastného výberu.

Neuveriteľné, Tony Hawk sa vracia. Tony Hawks Pro Skater 5 vyjde ešte tento rok a bude postavený na obľúbených prvkoch série, teda očakávajte to, čo doteraz.Hra vyjde na PS4 a PS3 rovnako ako na XBO a X360. Viac informácii sa dozvieme čoskoro.

PS4 sa v UK predáva lepšie ako PS2. PS4 sa tam predalo už viac ako 2 milióny kusov, čo je veľmi slušné. Celosvetové predaje prekročili hranicu 22 miliónov. Gratulujeme Sony.

GTA V na PC nemá núdzu o mody. Jedným z tých zábavno absurdných je aj Car Canon mod. Škoda slov, radšej video. Mod na PC sťahujte zadara na GTA mods.

Z annual reportu EA, ktorý bol vraj veľmi pozitívny sme sa dozvedeli, že tento rok sa EA zameria hlavne na SW Battlefront. Na ďalší Battlefield si počkáme minimálne do podzimu 2016 rovnako ako na ďalší Mass Effect a Titanfall 2 dokonca až 2017. Zato Mirror’s Edge 2 nás čaká začiatkom budúceho roka.

Sony nebude mať tento rok event na nemeckom GamesCome. Za čo som dosť nahnevaný. Vraj preto, lebo E3 je tento rok o týždeň neskôr a GamesCom zas o týždeň skôr … Vraj nám to vynahradia v októbri na nejakej veľkej medzinárodnej gamerskej akcii v Paríži. Yeah yeah … we hope.

Beyond

Komentáre


Tagged: