Veľkonočná akcia na PSku

Priznám sa. Táto akcia mi normálne úplne unikla. Nevšimol som si ju a neviem ako je to možné. Tak teda prinášam aspoň teraz aktuálnu. Akcia sa skaldá z časovo obmedzených zliav na vybrané tituly. Práve teraz beží 6. akcia a príde mi veľmi lákavá. Za 12E (325KČ na CZ store) dostanete From Dust a I Am Alive.

From Dust, ktorý designoval Eric Shahi (ktorý robil napr. Another World), je ako ju nazval Ubisoft, spirituálny dedič Populous. V tejto hre sa zhostíme božej ruky, pomocou ktorej formujeme povrch zeme, presúvame piesky, tvoríme hory, posúvame vodu aby sme ochránili našu dedinu. Hra je doplnená o božský soundtrack a keď sa pohrabete na store, možno je tam ešet demo.

I Am Alive je post-apokalyptický survival horror. Zahráme si za mužskú halvnú postavu, ktorá prežila The Event (koniec sveta) a v tomto dystopickom a nehostinnom svete, v Americkom fiktívnom meste Haventon sa snažíte zachrániť svoju dcéru a manželku.

!!! POZOR !!! Akcia platí len do zajtra, 8.4. do 11:59 (plus minus hodinka, neviem pre ktorú time-zone v EU platí tento čas). Takže rozmýšlajte rýchlo 🙂

P.S.: Keby ste chceli tieto hry zvlášť, tak na CZ store stojí From Dust 405KC/skoro 16E a I Am Alive stojí tak isto 405KČ/necelćyh 16E. Teda zvlášť vás to vyjde cez 30E alebo v tejto akcí za 12E. Aj keby ste mali záujem len o jednu z týchto hier, stále je to lacnejšie ako jedna zvlášť.

Komentáre