Playstation Experience – predvianočný náklad od Sony


PSX Signature Wall

Predvianočná akcia Sony je novinkou medzi gamerskými udalosťami. Druhý ročník sa konal uplynulý víkend a priniesol množstvo informácii, oznámení, trailerov a veľa sa hovorilo o Playstation VR.

Hra v ktorej môžete byť mačkou, žralokom alebo aj chápadlovou príšerou. What Remains Of Edith Finch je príbehová adventúra v ktorej poodhalujete tajomstvá rodiny Finchov. Prežívate si tak postupne vízie (násilne zavraždených) členov rodiny.Hra vyáchdza budúci rok.

Takto ste sa mohli pohrať (alebo nasrať) skrz interaktívnu tabulu s Tricom z The Last Guardian na PSX.

Od mikuláša môžete nakupvať vybrané PS2 klasiky zo storu. PS2 emulátor je tu. Ešte predtým ako opýtate prečo majú PS2 hry na PS4 takú cenovku v PS Store, rád by som poznamenal že tieto porty bežia v 1080p, podporujú Share Play, Remote Play, Live Broadcast, Second Screen, Activity Feeds a majú trophy sety. Zatiaľ tam nájdete nejakých 8 hier v cenovej relácii od 10-15$, ktoré budú samozrejme pribúdať. Za mňa odporúčam Twisted Metal Black a Final Fantasy VII, alebo niektoré GTA.

Áno je to tak. Prvý poriadny Final Fantasy Remake trailer kde sa mihne aj nejaký ten gameplay. Uff …

Trvalo to ale dočkali sme sa. MOBA konečne prichádza na PS4 a prinesie ju tam Epic Games s ich hrou Paragon. Bude to úplne klasická MOBA hra ale, pohľad bude 3rd person a postavené to bude na Unreal Engine 4 = krásna grafika (v porovnaní s ostatným MOBA hrami). A aby zaručili dostatok hráčov, bude Paragon cross play PS4<>PC. Pozrite si pútavý announcement trailer aj kratučký glimpse na gameplay.

Level 5 a Ghibli sa opäť spoja aby vytvorili nástupcu skvostného JRPG Ni No Kuni, Ni No Kuni 2.

Keď sa konzolistu opýtate na nejakú hru so stíhačkami, mal by vám odpovedať Ace Combat. Ten sa práve chystá na PS4 s jeho charakteristickým arkádovým a dynamickým štýlom hrania. Ace Combat 7 bude podporovať Playstation VR, čo ju posúva niekam úplne inam.

Na Playstation VR si zalietame s orlom v hre Eagle Flight. Ubisoft nás tak vezme k Eifelovke alebo Notre Damme.

Na PS4 aj Vitu dorazia dva remake klasických hier. Full Throttle je point&click adventúra od LucasArts ktorú robil Tim Schafer a bude aj remake Day Of The Tentacle. Obe hry predviedlo Double Fine na PSX.

Pôvodne PS3 exkluzivita z Japonska Ni-Oh vyjde aj na západe. Chopilo sa jej štúdio Team Ninja a pôjde o hru založenú na údajne stratenom texte Akiru Kurosawu. Odohrávať sa bude v 16. storočí v Japonksu a pôjde o samuraia, ktorý sa snaží naplniť svôj osud.

Nebola by to Sony konferencia bez Nathana Drakea. Uncharted 4 sa opäť ukázal a … počkať … sú to vetvené dialógy?

Dark Souls 3 prinieslo nový trailer, predviedlo sa v pohybe v 4 minútovom gameplay videu,  bola predstavená Prestige Edition s epickou soškou a day 1 edícia nazvaná Apocalypse Edition pre preordery.

Dark Souls III Prestige Edition

Dark Souls III Apocalypse Edition

Beyond


Komentáre