Velox Fama

6/10/17

Fortune Valley, kde sa odohrána NFS Payback, si predstavíme vo videu a prihadzujem aj mapu.

Star Wars Battlefront II teraz tecie z každého kohútika. To preto, lebo práve beží closed beta pre tých, čo maju pre-order. Takže orbis pictus a jedny dojmy na Sectore.

IMHO výborné pokračovanie skutočne hard-core RPG Divinity Original Sin II dostáva recenzie. Vonku je zatiaľ len na PC ale aj jednotka vyšla najskôr na PC, a rok po vyšla aj na PS4. Takže ostávam dúfať. Každopádne ak náhodou ešte váhate čeknite si recenziu od Kotaku alebo od Sector.sk.

Ach tie spoločenské hry. Okrem Falloutu stolovky na vianoce sa dočkáme, ale až za rok, aj Resident Evil 2 stolovej hry. Čakajú nás prekrásne miniatúry a nervydrásajúca hra s resource management a snahou prežiť.

Wrathfull priest trailer z The Evil Within 2, ktorý vychádza piatok 13.10.

Project CARS II, jedna z malého etalónu pretekársky hier v dnešnom gamerskom svete je vonku a ako dopadla zhrnul Sector vo svojeje recenzii, kde jej dal 8/10.

Po dlhšom mlčaní sa konečne ukázalo Red Dead Redemption 2 v pohybe. Hra vychádza v jarnej sezóne 2018.

Detroit Become Human, ďalšia šmakina od Quantic Dream sa na TGSku predstavila v 13 minútovom gameplayi.

Vydanie Assassin’s Creed Origins sa blíži.

Ak plánujete Playstation VR niekedy v blízkej budúcnosti (vianoce?) tak zadržte svoje peniaze. Sony nenápadne ohlásila novú verziu PS VR headsetu. Neide o nejaké zásadné zmeny ale predsa. Novinkou je podpora HDR, vďaka čomu nemusíte prepájať kábel furt a má tiež integrované stereo slúchadlá a jemne zmenený design.

Keď už sme pri Sony určite si poznačte dátum 30.10. a čas 17:00. Vtedy sa bude totiž konať press-konferencia Sony na Paris Games Week, ktorá nahrádza absenciu Sony na nemeckom Gamecome.

PS4 firmware five-ou (5.0) prináša …. tadá české menu na konzolu. Čekuj video k tomu nižšie.

Dranog’s Dogma Dark Arisen launch trailer.

Zliav až do 60% sa dočkal obrovský balík hier v rámci akcie Only On Playstation na PS Store. O ktoré hry ide si čeknite na EU PS Blogu.

Sector videl BioMutant-a tak, ako nikdo z nás a odniesol si dojmy, ktoré si môžete prečítať na webe.

LotR Shadow Of Mordor vychádza a recenzia od Kotaku vám určite pomôže sa rozhodnúť, či kúpiť alebo nie.

Určite poznáte Botaniculu alebo Machinárium alebo Samorost a určite poznáte teda aj český Amanita Design, ktorý má tieto hry na svedomí. Ich najnovší počin sa volá Chuchel ale najlepšie bude, keď si pozriete trailer naň.

Beyond

 

Komentáre