Velox Fama (6.4.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Začnime dnes tým, že Insomniac games oslavujú 20 rokov existencie a vďaka nim spomíname na hry ako Resistance, Retchet And Clank alebo Spyro. Pri tomto jubileu si dali námahu a natočili spičkové video s vlastným trackom. Njoy

Sony sa od vydania PS4 naozaj darí, viac ako 6 miliónov predaných PS4, množstvo hier pred nami, otvorená platforma pre indiedeveloper ktorých je viac ako 1000. Za toto všetko nám Sony ďakuje. Nemáš za čo 🙂

Ako to vyzerá keď sa berie párik ktorý spolu hráva WoWko? Takto 🙂

V lete sa k nám dorazí post-apo zábava. Leaknuté informácie tvrdia, že v lete dostaneme na next-gen Metro REDUX. Na 1 BD bude Metro 2033 a Metro Last Light spolu s DLC, k tomu OSTéčko a art cards.

Ako inak v Japonsku sa zrodila facebooková stránka dedikovaná … zadkom škrečkov. Viac okolo tejto … chorosti sa dozviete na Kotaku alebo si len skočte rovno na FB čeknúť pár zadkov.

Teraz správa týždňa. Tak ako bolo predpovedané, Amazon predstavil svoju „konzolu“. Amazon Fire TV je vlastne streamovací set top box ktorý zvládne Android hry. Dokonca zanedlho bude aj prvá exkluzívna pre Fire TV od štúdia ktoré nedávno Amazon kúpil. Do predaja sa dostal dňom oznámenia za 99$. Buďme úprimný (IMHO), ja to ďalší pokus podobný OUYA, ktorej sa moc nedarí. To máte tak keď sa snažíte dostať casual hráčov, ktorý ani nevedia že sa hrajú a len nám true gamerom kazia ihrysko, pred TV, čím vlastne úplne potlačíte podstatu dnešného modelu casual gamingu a síce, že ho spravíte statickým na TV. Jasné že Amazon má trochu iné zázemie zákazníkov ako OUYA a tiež to bude streamovať filmy a seriály, takže nebojím sa, že by sa to nepodarilo, ale čo sa hier týka, predpovedám tomu slabý úspech.

Na PS store sa objavil nový obsah a hlavne aprílové hry na PS+. Pre PS4 sú tam nový Dynasty Warriors, FF XIV A Realm Reborn Beta a Mercenary Kings. Na PS3 rovnako Dynasty Warriors, ale aj Beyond Two Souls alebo Batman Arkham Origins Black Gate. Highlighty strednajšieho refreshu čeknite vo videu nižšie alebo komplet zoznam noviniek na EU PS BLogu. Teraz prejdime k dôležitejším veciam. Aprílové PS+ nám prinieslo na PS4 :

  • Mercenary Kings (PS4)
  • Pro Evolution Soccer 2014 (PS3)
  • Sly Cooper Thieves In Time (s Cross-Buy a českým dabingom, PS3+PS Vita)
  • Hotline Miami (tiež s Cross-Buy, PS Vita)
  • Moto GP 13 (PS Vita)

Project Cars od Slightly Mad Studios nám v 12 minútovom videu vysvetlia, prečo je zvuk taký dôležitý, hlavne pri autách. A neviem či som spomínal, ale budú podporovať Morpheusa keď vyjde 🙂

Určite ste si všimli že noZerOne zmenilo svôj vzhlad. Dúfam teda že sa vám páči a že sa vám v ňom dobre orientuje 🙂 Pripomienky kľudne hláste na Pilot6412@gmail.com.

Beyond priatelia


Komentáre


Tagged: