Velox Fama (6.3.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Mega výpredaj na Steame. 50 hier vo veľmi slušnej zlave. Nparíklad Witcher 2 ya 4E, Wasteland 2 GOTY edícia za 18.5E, Metro 2033 alebo Last Light za 10E každá a mnoho ďalších. Skočte čeknúť a utratiť svoje ťažko zarobené chechtáky.

El Presidente príchádza na PS4 v stratégii Tropico 5 a zahráme si ju už 24.4.

Hudobné hry vymreli. Už pár rokov dozadu. Alebo nie? Harmonix oficiálne ohlásili Rock Band 4 na PS4 a XBO. BANG COMEBACK !!! Budete môcť použiť nástroje z predošlých Rock Bandov ak máte a dokonca sa vám stacknú aj DLCéčka z predošlých Rock Bandov čo robí kolekciu okolo 2000 trackov. Hrateľnosť chcú posunúť dalej a to tak, že dovolia hráčom vložiť kúsok vlastnej kreativity do hrania. Pravdepodobne tak nebudeme len búšiť do buttonov a hrať noty, ale budeme môcť priložiť ruku k dielu a urobiť to trochu aj po svojom. Väčší dôraz bude kladený aj na spoluprácu medzi hráčmi. Čekujteprvý dev diary.

Určite sa medzi nami nájde nejeden fanúšik anime. Tak nejak všetci vieme, čo anime znamená. Odkiaľ ale tento výraz pochádza a čo vlastne znamená v rodenom Japonsku už vysvetlí podrobný článok na Kotaku. Samozrejme že to nie je tak’é jednoduché, ako by sa na prvý pohľad zdalo.

Bohužial len v Ázii budete k dostaniu krásna bordová limitovaná edícia PS4 tématicky venovaná Metal Gear Solid V. Kochajte sa.

MGS V Limited PS4 #3

MGS V Limited PS4 #2

MGS V Limited PS4 #1

MGS V Limited PS4 #4

Ak aj vy s nadšením čakáte ako na hru tak aj nový film Mad Max, možno vášu nedočkavosť ukojí množstvo čerstvých informácii z gameinformeru hlavne o hre. Článok nájdete v češtine na Eurogamer.cz.

A TERAZ SPRÁVA TÝŽDŇA !!! Už je to dávno čo sme sa mohli ponoriť do prekrásneho postapokalyptického sveta Falloutu. PCéčkári medzičasom dostali aspoň druhý Wateland, ktorý som im úprimne závidel. Nie je to Fallout, ale je to od Briana Farga s hudbou od Marka Morgana. Už nemusím. Wasteland 2 bude ako na PS4 tak aj na XBO v GOTY edícii s vylepšenou grafikou, prostredím aj dabingom. Hru sa zahráme niekedy v lete a dúfajme že Bethesda sa hecne a na svojej E3 press-konferencii začiatkom leta oznámi nový Fallout.

Na PS Store je nová várka zliav. Slušne dlhý zoznam zastrešuje všetky 3 konzoly od Sony a určite si z neho vyberiete. Chekujte na EU PS Blogu.

Beyond priatelia a pekny vikend

Komentáre


Tagged: