Velox Fama

6.2.2017

Velké prsia a kočky v bikinách a vo VR. Sem s tým 🙂

Dozvedeli sme sa, kedy vyjde Tekken 7. Fightera v nás môžeme vypustiť na leto od 2.6.17.

Unboxing úžasnej kolektorky skutočne vydareného Resident Evil VII, ktorý sa už chvílu ohrieva v predajniach. Nehovoriac o tom, že si ho môžete dopriať vo VR rovnako, ako 10% gamerov. Ale len s plienkami. Kto ešte váha, nech si prečíta niektorú z recenzií : český Eurogamer, Kotaku, . Okrem toho sa ani REVII nevyhol porovnávačke na PS4 a PS4 Pro ale aj medzi všetkými platformami navzájom. Inak na PS4 Pro beží hra v  1620 až 1680p a 60fps.

Ďalšia inštancia v sérii Tales Of … tento krát Berseria je dostupná na PS4 a PC. A Kotaku ju pre nás zrecenzovalo. Prezradím len, že ak máte chuť na JRPG, nebudete touto kúpou lutovať.

Informácie o Nintendo Switch sa k nám dostávajú po maličkých kúskoch. Vo videu nižšie si čeknite fungovanie dotykovej obrazovky a aj reklamu, ktorá pekne vystihuje realitu. Priznajme si to, aj tak sa vsetci hráme na toalete. Mimochodom, Switch bol doteraz prijaty rôznymi spôsobmi. Kým niektorí sú nadšení, iní si ho neplánujú tak skoro kupovať. No doma v JP evidentne brnkli ná správnu strunu, pretože všetky plánované zásoby Switchu pre JP sú už vypredané.

Ak ste ešte nehrali ani jednu z Yakuza hier kvôli tomu, že ste nehrali ani tie predošlé, máte smolu. Yakuza 0 je prequel a táto výhovorka vám nepomôže. A čo si o hre myslí Kotaku sa dočítate v ich recenzii.

Pokračovanie vynikajúceho Pillars Of Eternity sa už financuje na Figu. A nemusíte, aj keď môžete, im dávať ani cent, už dávno majú viac ako potrebujú.

Milovníci JRPG na PSku si určite nenechali svojho času ujsť na krásne RPG od Levele 5 a Ghibli štúdia Ni No Kuni. Pokračovanie tohto pure and true japonského diela, Ni No Kuni II, vyjde okrem PS4 aj na PC.

22.1.2017 nás opustil pán Masaya Nakamura. Zakladateľ NAMCA a otec Pac-Mana. Namco založil v roku 1955 ako Nakamura Manufacturing, ktorá sa neskôr v roku 1977 premenovala na Namco. Dožil sa 91 rokov. Dakujeme a R.I.P.

Horizon Zero Dawn vychádza ani nie za mesiac a Guerilla nás slušne masíruje. A ja si to osobne rád nechám lebo hra vyzerá fantasticky. Dúfajme že sa tak bude aj hrať. Čekujte. V poslednom videu sa rozbaluje … uf … nadupaná kolektorka …

Hack’n’slahovka NieR Automata od Platinum Games dostane vlastné PSko. Bohužial dosté lupnen doéma  vJaponsku, my si budeme musieť vystačiť len s temou. Hra vychádza 10.3.17.

Tento víkend, 9-12.1.17 si môžeme všetci vyskúšať For Honor v open bete, kde si oproti uzavretej zahráme aj nový mód Elimination. Elmination je vlastne Brawl len 4v4, teda 4 proti 4 v aréne, pričom sa hrá na 3 víťazné kolá. Tak neváhajte a skúšajte tento víken. Hra potom vychádza 2 dni po bete 14.2.17.

Vo februári si na PS+ hlavne zaskáčeme. Predplatitelia dostanú napríklad LittleBigPlanet 3.

Star Wars Battlefront 2 bude mať single player. Hra by mala vyjsť koncom tohto roka, keď pôjde do kín SWVIII. DICE chce hru spravi’t podľa želaní hráčov. Čakajú nás rôzne postavy a mapy z rôznych období SW a samozrejme nové postavy aj mody.

Zo Slightly Mad Studios unikol trailer na Project CARS 2. Ten si pozrite nižšie a český Eurogamer ho aj pekne vypytval.

EA sa na stretnutí s investormi tiež nechalo počuť, že nové NFSko by malo vyjsť do konca roku, fiškálneho. Teda do 31.3.18.

Beyond

 

 

 

 

 

Komentáre