Velox Fama (5.10.2014)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Yakuza 0 predstavuje v novom traileri svoj príbeh.

Playstation Nation, akcia ktorá sa konala v Prahe sa dokonca dostala do komerčnej televízie, konkrétne do Novy a ich Snidaně s Novou. Keby ste mali záujem o nejaké tie fotky z tejto vydarenej akcie odkážem vás na Sector.sk.

Deep Down, F2P RPG od Capcomu by malo vyjsť bniekedy bdúci rok a dnes tu máme 4 nové videá. Njoy.

Pamätáte na Danganronpa 2 Goodbeye Despair o ktorej sa hovorilo na Sony TGS press-konferencii? Sector ju zrecenzoval a dostala veľmi slušných 9/10. Najs. Recenziu si čeknite na webe Sectoru.

AC Unity a ďalší trailer s podtitulom Inside Brotherhood.

Zložte svoju vernosť vášmu klubu. Drive klubu samozrejme. TV reklama na Driveclub 🙂

Chalani z Eurogamera zrecenzovali Wasteland 2, ktorý je vonku pár dní. Ako sa podaril nástupca duchovného predchodcu Falloutu Wasteland? To si musíte prečítať sami. Njoy

Video vám predstaví Playstation TV, ktorá sa onedlho objaví aj na našom trhu.

Očakávaný horror tejto jesene, The Evil Within nás slušne masíruje obsahom. Dnes si môžete užiť 3 dev diaries o inšpirácii, vizuáli aj zvuku.

Uncharted 4 na PS4 bolo ohlásené a … odvtedy sa mlčí. Tak aspoň prvých pár artworkov z hry. Keď už nič iné … zatiaľ.

Uncharted 4 Art #1 Uncharted 4 Art #5 Uncharted 4 Art #6 Uncharted 4 Art #4 Uncharted 4 Art #2 Uncharted 4 Art #3

V Austrálii a na Novom Zélande Ubisoft vypustil ďalšiu AC hru v poradí. Tentokrát pre tých čo sa redšej hrajú na telefónoch a taletoch. Volá sa AC Identity, beží na engine na ktorom pôjde aj AC Unity a ponúka otvorený svet a gameplay v štýle AC ako ich poznáme z konzolí. Či sa dostane aj do EU nevieme. Prihadzujem trailer.

Už túto stredu dostaneme nový PS+ obsah na október. No a s kľudom môžem vyhlásiť, že po pár slabších mesiacoch prichádza skutočná nádielka. Ak máte PS4 dostanete Driveclub PS+ Edition, k tomu Spelunky a Dust: An Elysian Tail. Na PS3 potom Batman Arkham Asylum a Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara a na Vitu Pix The Cat a Rainbow Moon. No v októbri bude rozhodne čo hrať.

Na záver štvroicu megacute assassin kittens. 🙂 Njoy

Beyond priatelia.

Komentáre


Tagged: