Velox Fama (4.7.2016)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Playstation Neo vyjde ešte tento rok. Takúto informáciu prezradila Sony pre JP magazín a pridala pár detailov. PS4 Neo vyjde aj preto, aby splnili svoj ciel 20 miliónov kusov PS4 za fiškálny rok 2016, je určená pre ľudí s 4K TV a pre tých, ktorí chcú lepšiu grafiku. Nová konzola by mala vytvoriť stabilné prostredie pre vývojárov a jej účelom je jednoducho krajšia grafika. VR pobeží na PS4 výborne a na PS4 Neo o kúsok lepšie, nie je tu primárne pre lepšie VR a nemala by ani komplikovať developerom život. Konfigurácia ostáva : 8 jadier na 2.1GHz, 8GB RAM a o 512 MB k dispozícii pre vývojárov, grafika s výkonom 4.2 terfalopu.

Remake Final Fantasy XII v pohybe.

Pustite si do pozadia hodinovú prezentáciu Final Fnatasy XV z E3.

4 minúty gameplayu z Titanfall 2.

V akčnej RPG Vampyr si zahráme za doktora upíra, ktorý veľmi túži po krvi. Aby si ju doprial, zabíja nevinných ľudí. Aby zabíjal, potrebuje sledovať obete, zbierať o nich informácie, sledovať ich zvyky a udržovať kontaky v s ľudmi Londýna.

Dve videá hrania krásnej šiestej Civilizácie.

Film Warcraft, napriek nevábnemu prijatiu kritikou, zarába po celmo svete a už je z neho najlepšie zarábajúci film podla hry. Z trónu zosadil Princa z perzie. Jak poetické. Zatiaľ má film zarobených 377,6 milióna $.

Sony si patentovala Dualshock s väčším množstvom tlačidiel, ako má DS4. Ovládač má hlavne väčší Touchpad, čo by malo motivovať developer k využívaniu tejto možnosti. Ďalej Option a Share tlačidlo sa presunulo na spodnú stranu ovládača a ovládač má byť modulový, čo znamená že si budete môcť vymeniť páčky s D-padom a naopak.Maybe DS5 Patent #2

Maybe DS5 Patent #3

Maybe DS5 Patent #1

Maybe DS5 Patent #4

Gameplay trailer o prežívaní na Marse z Technomancera.

Battlefield 1 bude prvý Battlefield, ktorý pobeží v 4K. Nech sa páči 22 minút 4K gameplayu. Niekoľko šťastlivcov testuje pre-alfa multiplayer a k dispozícii tak máme množstvo videí z testovania. EA si dalo za ciel, aby BF1 bežal aj na konzolách v 60 fps a je ochotná obetovať aj rozlíšenie. To znamená, že na XBO pravdepodobne pobeží BF1 v 720P/60fps a na PS4 900p/60fps.

Možno vám nestačil slabší gameplay For Honor od Ubisoftu z E3. Vybraní Youtuberi dostali šancu si zahrať a aj natočiť zopár videí z pre alfa gameplayu. To najlepšie z trojice je nižšie.

Umbrella Corps, FPS MP spin-off Resident Evil je vonku a moc sa mu v recenziách nedarí (napr. recenzia od IGN). No za pozretie nič nedáte.

Dojmy českého Eurogamera z Watch Dogs 2, kde nás nebude obmedzovať ani príbez, ani známe vežičky, si prečítajte na ich webe.

Oficiálny po E3 zostrih hier od Microsoftu.

Nového God Of War sme videli už na E3. Rovnaké video, ale s komentárom od tvorcov si teraz môžete pozrieť nižšie.

Nová reklama od Sony s hrami z nadchádzajúcimi hrami, vrátane tých z E3.

Remake System Shock v pohybe v 9 minútovom videu + porovnanie s pôvodným.

V apríli 2017 sa na trh dostane obmedzené množstvo Monopolov vo verzii Final Fantasy VII. Cena = 52€.

FFVII Monopoly

Obrovská kolekcia BioShock je oficiálna. Bioshock The Collection bude obsahovať BioShock, BioShock 2, BioShock 2: Protector Trials DLC, BioShock 2: Minerva’s Den DLC, BioShock Infinite, BioShock Infinite: Clash in the Clouds & Columbia’s Finest Packs a BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1 & 2 DLC. Inými slovami, úplne všetko okrem MP módu do BioShock 2. Vychádza 16.9. na PS4/XBO/PC.

Pozrite si tralier na zaujímavý PC horor Scorn, inšpirovaný tvorbou Giger-a. Horor zatiaľ nemá publishera, pretože by si nenašiel cestu k masovému publiku. Posúďte sami.

 

Komentáre