Velox Fama (3.8.2013)

Velox Fama V4

Palystation Acces má nové video, v ktorom nám predvedie PS4 zo všetkých strán, kde sú aké konektory, kam pojdu BDéčka a podobne. K tomu krátky pohľad na Dualshock 4 a Playstation Camera. Njoy

Dragon’s Crown bude frenetická japonská RPG akcia, kde si zahráme za jednu zo 6 postáv. Krásne spracovanie, množstvo čísel na displayi, obrovské prsia a šialená akcia. Niečo čo stojí za hriech 🙂 Vychádza na PS3 aj Vitu (bez cross-buy pokiaľ viem) niekedy od teraz do konca roka 🙂 A, áno, a trailer. A ešte aj recenziu od IGN, ktorý dal Dragon’s Crown krásnych 8,5/10.

Games Com sa nezadržateľne blíži a Sony má pre nás pripravenú strašnú lavínu hier. Slovom 24 exkluzívnych titulov na PS4 by sme mali uvidieť na GC, z toho 8 úlne nových IP. Mmmmm ….

Britský ToysRUS bez hanby vyhodil na svojú stránku dátumi vydania next-gen konzol. Nič to síce nepotvrdzuje, ale jeden nikdy nevie. XBO by sa mal vo vybraných regiónoch EU objaviť na pultoch 29 novembra, zatiaľ čo PS4 13 decembra.

Aj vy sa tešíte na Killzone Mercenary na Vitu? Práve teraz beží verejne uzavretá MP beta (rozumej, pre obyčajných ľudí, ale obmedzená počtom). Nemusíte smútiť, lebo koncom augusta bude aj verejná beta pre všetkých záujemcov. Tak si budete môcť v predstihu vyskúšať očakávanú strielačku na Vitu.

Veľmi podarené a zábavné muzikálové spracovanie už prebiehajúcej next-gen war 🙂 A výhercom je … IMHO s tým nesúhlasím.

Ďalšie Playstation Access video zodpovie niekoľko najčastejšie kladených otázok ohľadom PS4.

Poznáte Ouya? Mali by set. Celkom sa o nej hovorilo a tiež tvrdili, na rozdiel od môjho názoru, že spravia dieru do sveta s konzolou o veľkosti hrnčeka na kávu postavenej na Androide. A „hlavne“ otvorenej, kde môže developovať kto chce čo chce a za akú cenu chce. Mno … tak Ouya je na trhu mesiac a len necelá tretina majiteľov je ochotná platiť za hry. Čo dodať. Konzola neuspela ani v recenziách moc dobre (IGN recenzia, Kotaku recenzia). Urobte si na tento malý „zázrak“ názor sami.

Firma Cowen&Co vyvinula na základe oficiálnych štatistík naozaj úctyhodne presný algoritmus, na predpovedanie preorderov na hry. Presnosť tohto algoritmu je 96 až 97%. Podľa tejto firmy je Killzone Shadow Fall, PS4 launch exlkluzivita predobjednávanejšia ako Forza 5, Ryse alebo Dead Rising 3. Každej hre je pridelené bodové hodnotenie. KZ Shadow Fall má 30,3 bodov zo 100. Samozrejme že je množstvo hier s ďaleko vyšším počtom bodov ako napr BF4 (54,7), Watch_Dogs (69,6) alebo prašivý 🙂 CoD Ghosts (73,0). Toto sú ale všetko multiplatformové tituly, čo sa odráža aj na získaných bodoch.

Sony a Panasonic pracujú na nástupcovi BD. Toto médium by malo poňať až 300 GB dát. Dôvod je jednoduchý. 4K filmy. Dostať ale do predaja toto médium bude veĺký prblém, keďže ho nebudú vedieť nové stávajúce mechaniky čítať.


Komentáre


Tagged: