Prva letna Velox Fama (3.7.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Presne 17 minút má off-screen gameplay Star Wars Battlefront z E3. Čeknite si Walker Assault On Hoth z epického 6 minútového videa z E3 v plnej dĺžke … a utrite slinu. Z nedávneho leaku sme sa dozvedeli aj to, že nás čakajú MP módy ako Supremacy, Fighter Squadron, Blast, Drop Zone, Cargo a Heroes VS Villains. Vráti sa teda aj mód kde sa proti sebe postavia naznámejšie kladné a najznámejšie záporné postavy.

Pozrite si extended footage No Man’s Sky z E3 bez rušivého komentára a aj s komentárom.

Všetci poznáme P.T. Teaser na horor od Kojimu, čo bol nakoniec vlastne teaser na nový Silent Hills. Pracovať na ňom mal Kojima s Del Torrom a Normanom Reedusom. Projekt bol zrušený po odchode Kojimu z Konami. Práve herný priemysel je jedným z mála odvetví, kde fanúšikovia dokážu pokračovať v tom, čo niekto iný „posral“. Vďaka tomu tu máme Allison Road. Duchovného „pokračovateľa“ P.T. Prvý gameplay si čeknite nižšie. Fotorealistická grafika hre dodáva ešte viac scary feel. Veď posúďte sami.

Playstation 4 dominuje Európe. CEO SCEE Jim Ryan tvrdí, že PS4 má minimálne 70% zastúpenie v každej Európskej krajine v porovnaní s XBO. PS4 malo v marci tohto roka na konte 22,3 milióna predaných kusov z toho napríklad len v UK sú 2 milióny z toho.

Skratka pre frames per second (fps) je pri aktuálnej generácii konzol často skloňovaná. Nevyhla sa tomu ani budúcoročná PS4 exkluzivita Uncharted 4. Kým na začiatku mal U4 bežať v 60fps, posledná informácia sa prikláňa skôr k 30fps. ale len v SP. MP by mal bežať v 60fps. Rozlíšnie bude samozrejme 1080p. Či 30 fps v SP nejako uškodí hre musíte posúdiť sami. Osobne si myslím, že vôbec, vhľadom na E3 demo.

Český Eurogamer sa pozrel na zúbok konzolovému Batmanovi, keďže ten PCéčkový je zabugovaný viec než dosť. Výsledok? Rozhodne odporúča. Kým príbeh je slabší, hrateľnosť je vynikajúca a Batmobil to ešte viac oživil. Komplet recenziu čekujte na Eurogamer.cz.

 Ak vás posadilo demo Uncharted 4 z E3, jeho plná, 16 minútová verzia, vás odrovná. Njoy.

Teraz nasleduje asi tak 10 dňová pauza takže sa čítame potom 🙂

Beyond priatelia.

Komentáre


Tagged: