Velox Fama (3.6.2014.)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

PS+ v júni načne leto v veľmi peknou zbierkou. Okrem novinky, že od júna bude aj PS4 dostávať 2 hry za mesiac, pribudnú nasedujúce tituly:

  • PixelJunk Shooter Ultimate (PS4)
  • Trine 2 (PS4)
  • NBA 2K14 (PS3)
  • Lone Survivor (PS3)
  • Dragons Crown (Vita)
  • Surge Deluxe (Vita)

Guerrilla Games, tvorcovia Killzone, pracujú na novej IP pre PS4. Zatiaľ toho vieme mizerne málo, ale aspoň dačo predsa. Pôjde vraj o open world RPG odohrávajúce sa v pestrom prostredí s exotickými kreatúrami, medzi inými napríklad aj dino robotov. V hlavnej úlohe bude žena a onedlho na E3 uvidíme vraj trailer. Hrať by sme to mali na podzim budúceho roku.

22 sekúnd z Project Beast. RPG (asi) exkluzívne na PS4 o ktorom zatiaľ nič nevieme, len toľko čo leaklo von. To si čeknite v traileri.

DriveClub sa chváli, že v práve v ňom zažijete ten pravý zvuk motora každého z vozidiel. Tak si to predveďme na Ferrari F12 Berlinetta. Mmmmm …

a k traileru prihoďme pár aut zo SoundCloudu.

The Order 1886 bol bohužial odložený na začiatok 2015.

Odchádza ďalší člen rodiny Playstation. Po viac ako 10 rokoch sa končí v JP distribúcia handheldu PSP. Čo sa týka ďalších regiónov, podobný osud onedlho stihne asi aj ich (nás). Ak teda zvažujete, zvažujte rýchlo.

IGN zostavilo obrovský zoznam. Zoznam top 100 hier predošlej generácie a teda nájdete tam tituly na PS3, X360 a Wii. Njoy.

Aj keď zajtra v noci bude ďalší refresh storu, ukážme si čo pribudlo minulú stredu. Napríklad taký Borderlands 2 pre Vitu 🙂 Komplet zoznam na EU PS Blogu a higlighty vo videu na YT.

Minulý týždeň sa rozhodne niesol v znamení releasu Watch_Dogs. Zrecenzoval ho už snáď celý svet vrátane Sector.sk alebo Eurogamer.cz. Recenzii je skutočne kvantum, na metacritic.com má najlepšie skóre PS4 verzia s 82/100. Ako hru ohodnotili ostatné dôležité weby spísal český Eurogamer.

Niektorí vybraní novinári, ako napríklad chalani z EG.cz, dostali pozvánku na pre E3 prezentáciu The Evil Within od Bethesdy a otca Resident Evil Shniji Mikamiho. Ako to dopadlo si prečítajte na EG.cz a pozrite si aj vynikajúci trailer (bohužial v nemčine) dole pod článkom. Žeby hororu hrozili lepšie časy konečne? Dúfajme. Mimochodom, TEW bol odložený z augusta na 24.10.2014. K tomu jedno pri hororoch oblúbené video reakcii nehercov na hru 🙂 Njoy.

Druhou najaktuálnejšou témou, je leak ďalšieho Battlefieldu. Ak čakájte klasické BFko, máte smolu. Hardline bude BF osadené do cops VS robbers štýlu kde budete lúpiť v bankách, zachraňovať rukojemníkov, naháňať sa vo vozidlách, pilotovať vrtuľníky a podobne. Vraj to bude mať vynikajúci singláč na ktorom si EA pri tejto hre dosť zakladá a samozrejme chytlavý MP. Ešte predtým ako zavrhnete tento nápad, čeknite si leaknutý trailer a možno zmeníte názor. Ja som bol príjemne prekvapený. Viac detailov nájdete na EG.cz.

Ninja Theory vypustili trailer. Niečoho čo sa volá Beggars Opera … nemá to zvuk (zvuková stopa vo videu je dodatočne pridaná) a neviem z čoho to je. Ale vieme že je to v Unreal Engine 4.

Svetlo sveta uzrel (asi) hlavný hrdina nového Assassin’s Creed Unity. Nekvalitná fotka plagátu ale zatiaľ stačí.

AC Unity Main Char

 Play Beyond 🙂

Komentáre


Tagged: