Tento týždeň je to poriadny náklad – store refresh (01.05.2013)

Woho pozor pozor. Posledné týždne nový obsah na sotre trošku pokrivkával. No ale teraz je to zas mrte nadielka. Pome na to.

Tak za prvé. Len 3 dni, od dnes do 6. mája bude v akcii vynikajúca indie hra, často skloňovaná aj v mnohých minuloročných nomináciach, The Unfinished Swan so zľavou 50% a dalších 10% pre PS+. Nenchajte si ju ujsť, stojí za to, nedávno som ju dohral 🙂

Ďalej čo sa týka nového obsahu na store, Ninja Gaiden Sigma 2 (20€) sa dočkala digitálneho releasu, takže pokiaľ máte radi katany, obrovské sekery, hack’n’slash, veľké prsia a japonské hry, nech sa páči. Pre retro gamerov tu je Far Cry 3 Blood Dragon (15€, metacritic.com 80/100), FPS v štýle sci-fi hier 80tych rokov. Tiež vyšiel Zombie Tycoon II (cross-play aj cross-buy za 10€, launch trailer) na PS3 aj na Vitu. Keď už sme pri tej Vite, 1. mája vyšiel očakávaný japonský hack’n’slash titul Soul Sacrifice (metacritic.com 77/100) v retail aj digitálnej (35€) verzii. A nakoniec si na Vite za príjemných 6€ môžete dopriať krásnu, českú, point-n-click puzzle gamezu Machinarium s absolútne božským soundtrackom, pri ktorom už tretí mesiac zaspávam každý večer.

Komplet prehľad refreshu čeknite na EU PS Blogu alebo highlighty vo videu.

A teraz tie pecky. Novinky zadarmo pre PS+ subscriberov. Taakže do našej vašej full games kolekcie pribudli hneď 3 tituly a to :

A k tomu ešte 20% zlava na Far Cry 3 Blood Dragon, 50% zlava na Zen Pinball a 10% na Hamolton’s Great Adventure.

Tak a je to 🙂 Dočítali ste post, môžete ísť sťahovať a hrať. Beyond priatelia 🙂

Komentáre