Velox Fama

2/5/18

God of War je už vonku a u nás doma. Boi. Ale stále sa o ňom hovorí. IMHO je to system seller a vynikajúca hra, o čom svedči aj fakt, že je to nejalepšie hodnotená exkluzivita na PS4. Gratulujeme. Videá : čo to z beštiára boha vojny, krátke video o photo móde z hry, porovnanie GoW a RYSE (najkrajšiu hru na Xku), porovnanie GoW na začiatku cesty a retail verzie a na záver si pozrite Coryho Balroga, autora hry, ktorý plače pri čítaní recenzii. Skutočne krásne video. Odporúčam. Inak viete že vyšla doplnková hra GoW na mobily. Zoženiete ju na App Store aj Google Play a umožní prezerať mapu a dopĺňať si informácie. Poteší. O a nižšie nájdete krátke video o photo móde v GoW.

PCéčkový MechWarrior 5 Mercenaries bude mať aj zničitelné … skoro všetko. Ako to bude vyzerať si čeknite vo videu nižšie.

Uírske RPG Vampyr si vyskúšal český Eurogamer a prináša nám svoje dojmy. Nech sa páči.

Yakuza 6 je ďalšia vynikajúca Yakuza. Kto má záujem, nech si prečíta recenziu od Kotaku.

Microsoft už zháňa ľudí na next gen Xko. Podľa inzerátu musí vedieť človek pracovať s pamäťami DDR3, GDDR5 aj 6 aj ďalšími v budúcnosti.

Ak si spomeniete, jeden z prvých Battle Royal titulov, vtedy ešte vo vývoji v Sony, H1Z1 bol nakoniec predaný, presunutý na PC z konzoly a nezvládnuty comunity management hru takmer úplne rozložil. Teraz je hra F2P a záchranou možno bude Playstation 4. H1Z1 sa chystá na PS4 a betu si budeme môcť vyskúšať už 22.5.2018.

Už za necelý mesiac vychádza PS4 exkluzivita od Quantic Dream Detroit : Become Human. Opäť sa budeme rozhodovať, opäť to bude napínavé a ak ste videli nejaké to video viete, že to bude aj krásna hra. Sector si ju hlbšie vyskúšal a odniesol si pozitívne dojmy.

Holandsko a Belgicko predsalen nenechali lootboxy tak a vyhodnotili ich ako gambling. Holanďania lootboxy považujú za gambling, keď sa dajú ďalej predávať (CSGO, FIFA 18, Overwatch). Belgičania sa zas oprely o fakt, že lootboxy sú založené na náhode ergo sú gambling ergo ich musia už spomínané hry buď zrušiť, alebo ich čaká 800 tisícová pokuta alebo dokonca vezenie … aj keď nikto nevie kto by mal ísť sedieť.

Aj Sector si zahral výborné Ni No Kuni II a dal mu v recenzii 9/10. Prečítajte si sami.

Pre pamätníkov a klasikov, pripomenutie histórie boha vojny. Njoy.

Sony hlási 79 miliónov vyexpedovaných PS4. Vyexpedované neznamená predané, ale v podstate aj áno, skôr či neskôr. Gratulujem Sony.

V poslednej dobe je toho veľa, veľa akcie, veľa strielania, veľa zabíjania. Čo takto trochu stratégie. A celkom zaujímavej, kde vašim nepriateľom je chlad. Vitajte vo Frost Punk. Stratégii kde sa snažíte udržať mesto pri živote teplom. Hra slávi celkom služný úspech na steame a viac sa dozviete napríklad z recenzie na Eurogamer.cz.

Beyond priatelia

Komentáre