Velox Fama

2.1.2017

Šťastný nový rok praje NoZerOne všetkým svojim čitateľom. Hlavne nech ste zdraví, aby ste mohli veeeeľa gambliť lebo, ako sa sami presvedčíte, rok 2017 bude možno ešte lepší ako 2016. Tak všetko dobré 🙂

Začnime s For Honor a ich Elimination módom, v ktorom sa budú snažiť vyhladiť 2 tými po 4 bojovníkoch. Prvý tým, ktorý bude mať 3 víťazstvá, vyhráva celý match a dôležitú úlohu tu zohrá oživovanie padnutých kolegov. Zároveň vieme ako vyzerá a čo obsahuje kolektorka For Honor pod názvom Apollyon Edition. No nech bude stáť koľkokoľvek, vráti vám každý cent. Pozrite si tú figúrku …

Digital Foundry prišla so zaujímavým porovnaním. Položili si otázku, či je lepšie hrať fresh hekerskú akciu Watch Dogs 2 na PC alebo na PS4 Pro? Odpoveď si zistite vo videu.

V tomto roku sa na naše PS4 a PS Vita objaví ďalšia inštancia série Valkyria, ktorá ale nebude ťahová, zato bude prekrásna a akčná. Krátky gameplay si čeknite nižšie. Mňamka.

Ak plánujete kúpu Gravity Rush 2, určite si pozrite 20 minútové anime nižšie, ktoré prepája dvojku s jednotkou. V ďalšom videu si potom čeknite špičkové kostými z hry a predstavíme si aj online komponent. Jaj a ak neviete či kúpiť túto zaujimavú akciu, na PS Store je demo tak si ju chodte vyskúšať, je výborné.

Januárové PS+ hry odhalené. Prvý mesiac v roku 2017 dostaneme nasledujúce gamezy:

Určite ste sa to dozvedeli. Carrie Fischer, žena u mnohých mužov zapísaná ako sexy slave Leia zo Star Wars, ktorá okrem zvodného kostýmu dokoknale stvárnile jednu z prvých ženských hrdiniek, opustila náš svet. 26.12.2016 podľahla následkom infarktu. May the force be with you. Hráči zo Star Wars Old Republic si Carrie uctili po svojom.

NiOh nám dopriava malý sneakpeak príbehu.

Ak vlastníte iOS zariadenie, možno vás zaujme zoznam najlepších hier na iPhone podľa Apple v roku 2016, ktorý prebral Sector.sk.

Ak ste ešte neminuli všetky peniaze na darčeky, urobte tak teraz na PS Store na ich Januárové zlavy. A niektoré sú fakt slušné. Viac na EU PS Blogu.

Metacritic zostavil zoznam najlepších hier roku minulého spolu so štatistikami ktorá plaforma mala kolko hier s akým hodnotením. Napríklad Playsation malo 445 recenzovaných hier s priemerom 69,1%. Viac ako 90% mali 4 hry na PS4 a exkluzivít s hodnotením nad 75% malo 3. Ostatné čísla si môžete pozrieť na Sectore.

Vianočné ticho nám vyplnili Team Ninja a ich 25. trailer na Hellblade: Senua’s Sacrifice, v ktorom sa zoznámime s hereckou predlohou hlavnej postavy hry Senui.

Trailer na nadchádzajúci CGI Resident Evil s podtitulom Vendetta.

Steam rozdal ocenenia v rôznych kategóriách. Hlasovala Steam komunita, čo je jedna z najväčších gamerských komunít sveta a teda mať doma takúto prekrásnu Steam award je veľká vec. Jednotlivé svojsky nazvané kategória dopadli nasledovne:

  • “Villain Most In Need Of A Hug” Award: Portal 2
  • The “I Thought This Game Was Cool Before It Won An Award” Award: Euro Truck Simulator 2
  • The “Test of Time” Award: The Elder Scrolls V: Skyrim
  • The “Just 5 More Minutes” Award: Counter-Strike: Global Offensive
  • The “Whoooaaaaaaa, dude!” Award: Grand Theft Auto V
  • The “Game Within A Game” Award: Grand Theft Auto V
  • The “I’m Not Crying, There’s Something In My Eye” Award: The Walking Dead
  • The “Best Use Of A Farm Animal” Award: Goat Simulator
  • The “Boom Boom” Award: DOOM
  • The “Love/Hate Relationship” Award: Dark Souls III
  • The “Sit Back and Relax” Award: Euro Truck Simulator 2
  • The “Better With Friends” Award: Left 4 Dead 2

A tu spomínané IMHO prekrásne Steam Award sošky.

Sony prezentuje svoje exkluzivity v roku 2017 vo videách.

Viete čo sa stalo 31.12.96? No predsa vyšlo prvé Diablo a to znamená že oslavuje 20. rokov. Gratulujeme.

Beyond priatelia a šťastný nový rok 🙂

Komentáre