Velox Fama

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

1.11.2016

Pamätáte sa ešte na upírsku steampunkovú strielaćku The Order 1886? Kritika ju moc nepochválila aj keď vyzerala fantasticky. Ready At Dawn so Sony vtedy mlčalo o tom, čo bude so značkou ďalje. Teraz vraj majú veľké plány s týmto univerzom, ktoré bolo vraj vytvorené ako veĺký svet s námetom na niekoľko hier.

Pri príležitosti vydania šietstej Civlizácie prináša český Eurogamer rozhovor s človekom, ktorý to celé vymyslel a nesie podnes deň jeho meno, s veľkým Sidom Meierom. Ak sa neviete rozhodnúť, či siahnuť po tejto úžasnej ťahovej stratégii, možno vám pomôžu recenzie od Sectoru alebo od Eurogamer.cz.

Skyrim pre PS4 a XBO s podporou modov vychádza. Aké su rozdiely medzi PS4 a PS3 verziou predvedie video. Pri tejto príležitosti budú vydané aj Monopoly v Skyrim šate v limitovanom množstve v USA. A ak netušíte ktoré mody na konzolách stoja za inštaláciu, pomôže vám článok na Kotaku.

skyrim-monopoly

Live action trailer na Dishonored 2, ktorý sa natáčal u susedov čechov. V ďalších dvoch videách sa pozrieme bližšie na hlavných protagonistov.

Neštastne zvolený dátum vydania Titanfall 2 je tu. Vychádza v tieni Battlefieldu, Mafie, Skyrimu a FIFA, ktorí steals the show. Nižšie, launch trailer a kto má záujem, nech si prečíta aj recenziu od Eurogamera. Čo sa týka predajov, TF2 sa predáva horšie ako 1, a to jednotka bola exkluzivna pre XB360, XBO a PC. Aspoň v UK je tomu tak.

Čerstvý trailer na Final Fantasy XV. Vychádza koncom mesiaca.

Po dllllhom čase sa k nám dostane konečne nejaká extreme sports hra. Zaspomínajte na Cool Boarders, vyronte slzičku a 18 až 21.11. si vyskúšajte v otvorenej bete Steep od Ubisoftu.

Eurogamer dorecenzoval Battlefield 1. Dorecenzoval znamená, že si poriadne zahral multiplayer, zhodnotil ho a hre udelil najvyššie hodnotenie „Povinnost“. Viac v recenzii.

Kotaku opäť poupravilo svoj zoznam top 12 hier na XBO. Aktuálnu verziu si čeknite na ich webe.

Úplne nový a čerstvý trailer Horizon Zero Dawn nás na neuveriteľných 40 minút zoberie do tohto úžasného sveta na walk. Njoy

Halloweenska reklama na Playstation VR.

Beyond priatelia 🙂

Komentáre