Velox Fama (1.11.2013)

Velox Fama V4

inFamous Second Son na PS4 bude mať kolektorku ktorá bude stáť nevedno koľko, ale lacná určite nebude keďže si jej zakúpením zaobstaráte napríklad Denim vestu, ktorú nosí Delsin v hre, otvárač na flašky, nášivky, samozrejme gamezu, collectors coin a Cole’s Legacy DLC, ktoré prepojí inFamous 2 s Second Son.

inFamous Second Son CE

K Assassin’s Creed 4 Black Flag Ubisoft narobil krásne merchandise predmety ktoré chcete vlastniť. Okrem iného napríklad takéto hodinky ktoré sú IMHO naozaj šmakové.

ACIV Black Flag Merchandise

Bohužial, máme tu odklady hier. Odkladajú sa ako Watch_Dogs tak aj launch titul DriveClub, ktorý mal byť na PS+ v orezanej verzii dostupný hneď po vydaní PS4. Hry sa presúvajú na začiatok roku 2014. To môže byť január, alebo aj marec.

Nemecká stránka Computer Bild rozobrala PS4. Okrem dôkazu že HD bude ľahko vymeniteľný, o čom svedčí jeho poloha hneď pod krytom objavil Computer Bild aj milú drobnosť. V PS4 sa dokonca nachádzajú krásne šróbiky so známymi Štyrmi znakmi Playstation.

Computer Bild #1

Computer Bild #2

Iný nemecký časopis, Computer Spiele, zas vyskúšal napojiť Dualshock 4 na PS3. A … podarilo sa. Musí ale byť na kábli, keďže používa na bezdrátovú komunikáciu inú technológiu. Samozrejme touchpad v strede na PS3 nefunguje a chýba tiež PS button.

Objavil sa story trailer na Killzone Shadow Fall. Njoy

Anthem trailer na Battlefield 4 je mmm … šmakový a vie riadne navnadiť. Posúďte sami.

Sector.sk skúsil Taeraway na PS Vita. Aké si odniesli dojmy si prečítajte u nich.

Hneď po launchi PS4 budeme musieť inštalovať. Inštalovať update 1.50 ktorý nám zabezpečí množstvo kľúčových funkcii. Update 1.50 umožní Remote Play cez WiFi na PS Vita, Second Screen funkciu cez tablety, nahrávanie a robenie screenshotov a uploadovanie, umožní tiež broadcastovať alebo naopak spectatovať iných hráčov, hrať hry ktoré sa ešet sťahujú (Play as you download), Multi log-in, Party voice chat, prehrávanie hudby na pozadí, online MP a prehrávanie DVD a BD. Teda dosť podstatný update. Komplet info na EU PS Blogu.

Oficiálna Playstation appsa bude dostupná pre iOS aj Android zariadenia v predstihu pred launchom konzoly. T.z. 13.11. v NA a 22.11. v EU. Táto appsa okrem iného umožňuje second screen hranie a hneď pri launchi ju budeme môcť využiť napr. v drobnej zábavke Playroom, ktorá bude predinštalovaná na každej PS4.

Assassin’s Creed 4 je vonku. Teda zatiaľ len na current-gen a pozrime sa, ako dopadla v recenziách. Český Eurogamer dal 8/10, prehľad najdôležitejších recenzii zo sveta tradičné spísal Sector.sk a na metacritic.com má AC4 89/100, čo je vynikajúce hodnotenie a to ešet nevyšla na next-gen.

Rovnako ako pri AC4 aj Battlefield 4 padlo recenzové embargo a máme prvé recenzie. Opäť Sector.sk zostávil krásny zoznam týchto recenzii. Na metacritic.com má BF4 zhodne pre PS4 aj PS3 hodnotenia 83/100. K tomu s radosťou prikladám PS4 gameplay, ktorý si môžete pustiť aj v 1440p rozlíšení, nehc už je to čokoľvek.

Beyond priatelia, ešte sa snáď ozvem tento víkend.

Komentáre


Tagged: