Engine time !!!

Za poslených pár dní, aj vďaka silnej prítomnosti na GDC 2013, sa objavujú a predháňajú developeri, kto dalje dopišká. Teda kto má krajšiu vodu, a kto zas správanie sutín pri kolapse budov. Čo dokáže, aký je super a šecko a vôbec 🙂 Takže namiesto jedného postu pre každého to zhrniem do krátkej newsky.

Začnime napríklad NVidiou, ktorá si na GDC doniesla veľmi pôsobivé real time video s akváriom, bez rybičiek, zato plným vody ktorá sa chová … no veľmi pekne. Ukážky APEX a PhysX technológie.

Activision sa tiež prišiel pochváliť. S tým ako si myslí, že budú na next-gen konzolách vypadať tváre. Vraj real-time demo a pozor, radšej sa chyťte niečoho, lebo uznajte sami, že niektoré zábery sú fotorealistické.

Dalším, ktorý nesmie chýbať keď sa hovorí o enginoch je, Unreal Engine 4. Tech demo z predstavovania PS4 konečne ukázali v plnej dĺžke.

A znova Epic, aj s ich Unreal Engine 4. Doplnili kratučký trailer s názvom Infiltrator. Jeho dĺžka je teraz 3:40 aby ste sa mohli pokochať tým, čo dokáže.

No a na koniec, Hideo si nechal GDC na oficiálne predstavenie Meta Gear Solid 5. BOOOM. Najväčšia vec z GDC je vonku. Spojením Ground Zeroes a Phantom Pain trailerov z minulosti, dostávame Metal Gear Solid 5. Čo je ale dôležité, že pobeží na ich novom FOX engine ktorého možnosti si čeknite vo videu dole.

Komentáre