Velox Fama

1/3/18

Nové reklamy na PS4. Zároveň, ak nie ste vysadení na čierne Dualshocky určite potešia dve nové ffraby v éteri, Midnight Blue a Steel Black.

Battle system Ni No Kuni II vysvetlený. Po japonsky síce, ale to nevadí, lebo na túto hru sa dá pozerat do nekonečna pretože je proste úžasná. Nižšie ďalej nájdete: 10 minútový gameplay za krála Evana, predtavenie mesta Hydropolis a kopec ďalších gameplayov.

Porovnávačka Monster Hunter World na PS4 a XBX.

SEGA našťastie, po neúspešnom spinn-offe Valkyria Chronicles nezanevrel na túto značku a prinesie nám VC4 tak, ako si ju pamätáme.

Vp Far Cry 5 budeme bojovať proti náboženským fanatikom. Viac o príbehu objasní story trailer a o vozidlách zas ten ďalší.

Vymakaná reklama na God Of War počas pauzy v NBA zápase. Čekujte.

Crowdfundnuté, očakávané, české, veľké, autentické a historické RPG bez drakov a všetkej fantasy krásy, Kingdome Come Deliverance, je už na pultoch. V británií je najpredávanejšou krabicovkou a zatiaľ čo v RePlay na Prima Cool boli mimoriadne nadšený, Kotaku si myslí o hra niečo úplne iné. Český Eurogamer zase hru odporúča a Sector.sk dal 9/10.

Vyzerá to tak, že v The Last Of Us Part II bude friendly pes. Koho bude alebo ako bude pomáhať nikto zatiaľ netúší. Ale určite tam bude. Neil Druckamn totiž Tweetol fotku psa v mo-cap oblečku.

O BioMutant tu už dlhšie nič nebolo, tak sa pripomenul rozhovorm a teaserom.

Je to oficiálne. EA v po lete tenot rok vydá remastrovaný Burnout Paradise. Mmmm spomienky.

Na PS VR vychádza myšiak Moss. Pozrite si launch trailer.

Už tento mesiac vychádza remaster Burnoutu Paradise. Porovnaniu sa nevyhol.

Beyond priatelia

 

Komentáre