Velox Fama (1.2.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Poznate tú sivú PS4, ktorú vydala Sony pri príležitosti svojich 20 narodenín? Vydala ich len 12 300 kusov, čo znamená že z toho v momente bola zberateľská záležitosť. Okrem toho že sa dali vyhrať v kadejakých súťažiach a podobne tak na eBayi sa ich zopár predalo od 15 do 21 000 dolárov. Ak patríte medzi tých pár šťastlivcov čo ju máte, vedzte že máte doma poklad. Každopádne konzolu s číslom 00001 si nechala Sony na špeciálnu dražbu na záver. Peniaze z nej pôjdu na charitu, a za koľko sa predala? Za 130 000 dolárov.

Len tak z čista jasna že Fahrenheit HD remake. Thriller od Qunatic Dream už je aj tu na PC a iOS za 9E a hneď si dajme aj launch trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=e10sO5Vu9aY

Blackwater edícia The Order 1886 sa predstavuje vo videu.

Dev diary z Life Is Strange o narábaní s časom a skoro 18 minútový gameplay.

Kotaku má krásny zvyk. Volajú ho Highlight Reel a sú to videá, kde sú postrihané najlepšie killy, stunty, bugy, glitche alebo iné srandičky od hráčov z rôznych hier a stoja za to. Ponúkam posledné dva ako ochutnávku.

Minulý tyždeň sme sa mohli kochať množstvom trailerov a informácii o The Order 1886. Tento týždeň sa ponesie v znamení tretieho Witchera. CD projekt spravil akciu odkiaľ sa k nám dostáva koepec videí, informácii, dojmov a podobne. Napríklad sme sa dozvedeli že na PS4 pobeží W v 1080p/30fps, na XBO pobeží v 900p/30fps. Tí, ktorí ho videli v pohybe vravia že rozdiel v rozlíšení je vidieť. Ďalej tu máme nový 15 minútový gameplay a dojmy z hrania, ktoré si odniesol Martin Zavřel z českého Eurogamera. Plus 12 odpovedí na 12 otázok od Playstation Access.

 Zombie parkour v Dying Light bol síce posunutý o mesiac, ale to sa týka len retail verzie. Digitálku už môžete smelo gambliť alebo sledovať na Twitchi. Launch trailer nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=IECq9TqDWB8&spfreload=10

Aj čitatelia Sector.sk si zvolili svoju hru roka 2014. Stala sa ňou GTAV, po ňom štvrtý Far Cry a do tretice nový Dragon Age. Ako to vyzerá podelené na platformy si už pozrite sami na Sectore 🙂

Pokochajte sa novymi obrázkami z koncoročného Uncharted 4.

U4 #5

U4 #2

U4 #1

U4 #7

U4 #4

U4 #6

U4 #3

Ak vlastníte PS4, nemali by ste vynechať Zing.cz a navštíviť ho aspoň raz za mesiac, pretože na Zingu sa súťaží s Playstation. Napríklad v januári sa súťažilo i ročné PS+. Súťažiť sa bude každý mesiac a vyhrať môžete hodnotné ceny (hry, príslušenstvo, PS+ predplatné) na PS4. Viac info na Zingu.

Infografika z Evolve bety napovie čo to o číslach. Zaujímavé je, že niečo málo cez 51% hier vyhrali lovci. Čo znamená, že hra je dobre vyvážená a hrať za lovené monštrum nie je zbytočné.

Evolve Beta Numbers

Bohužial, Sony sa evidentne nedohodlo s Google a tak PS Vita príde o YouTube aplikáciu a aj o Mapy. Samozrejme že YT videá si môžete ďalej pozerať cez browser.

10 minút Project CARS na PS4. Kochajte sa. A potom ešte 6 that we love od Playstation Access.

Čo dokáže Unreal Engine 4 vám predvedie video z Parížskeho bytu.

Rok 2014 bol na Twitchi dosť rušný. Všetko dôležité nájdete na ich webe v prehladnej retrospektíve. Napríklad sa cez charitatívne Twitch streamy nazbieralo v roku 2014 viac ako 10.5 milióna dolárov. Najs.

Na záver PS+ obsah na február. A že stojí za to, napríklad na PS4 dostaneme Transistor, PS3 zase nového Thiefa.

Beyond

Komentáre


Tagged: