Velox Fama (1.2.2015)

noZerOne Logo 2014 Velox Fama 362x362

Poznate tú sivú PS4, ktorú vydala Sony pri príležitosti svojich 20 narodenín? Vydala ich len 12 300 kusov, čo znamená že z toho v momente bola zberateľská záležitosť. Okrem toho že sa dali vyhrať v kadejakých súťažiach a podobne tak na eBayi sa ich zopár predalo od 15 do 21 000 dolárov. Ak patríte medzi tých pár šťastlivcov čo ju máte, vedzte že máte doma poklad. Každopádne konzolu s číslom 00001 si nechala Sony na špeciálnu dražbu na záver. Peniaze z nej pôjdu na charitu, a za koľko sa predala? Za 130 000 dolárov.

Len tak z čista jasna že Fahrenheit HD remake. Thriller od Qunatic Dream už je aj tu na PC a iOS za 9E a hneď si dajme aj launch trailer.

Blackwater edícia The Order 1886 sa predstavuje vo videu.

Dev diary z Life Is Strange o narábaní s časom a skoro 18 minútový gameplay.

Kotaku má krásny zvyk. Volajú ho Highlight Reel a sú to videá, kde sú postrihané najlepšie killy, stunty, bugy, glitche alebo iné srandičky od hráčov z rôznych hier a stoja za to. Ponúkam posledné dva ako ochutnávku.

Minulý tyždeň sme sa mohli kochať množstvom trailerov a informácii o The Order 1886. Tento týždeň sa ponesie v znamení tretieho Witchera. CD projekt spravil akciu odkiaľ sa k nám dostáva koepec videí, informácii, dojmov a podobne. Napríklad sme sa dozvedeli že na PS4 pobeží W v 1080p/30fps, na XBO pobeží v 900p/30fps. Tí, ktorí ho videli v pohybe vravia že rozdiel v rozlíšení je vidieť. Ďalej tu máme nový 15 minútový gameplay a dojmy z hrania, ktoré si odniesol Martin Zavřel z českého Eurogamera. Plus 12 odpovedí na 12 otázok od Playstation Access.

 Zombie parkour v Dying Light bol síce posunutý o mesiac, ale to sa týka len retail verzie. Digitálku už môžete smelo gambliť alebo sledovať na Twitchi. Launch trailer nižšie.

Aj čitatelia Sector.sk si zvolili svoju hru roka 2014. Stala sa ňou GTAV, po ňom štvrtý Far Cry a do tretice nový Dragon Age. Ako to vyzerá podelené na platformy si už pozrite sami na Sectore 🙂

Pokochajte sa novymi obrázkami z koncoročného Uncharted 4.

U4 #5

U4 #2

U4 #1

U4 #7

U4 #4

U4 #6

U4 #3

Ak vlastníte PS4, nemali by ste vynechať Zing.cz a navštíviť ho aspoň raz za mesiac, pretože na Zingu sa súťaží s Playstation. Napríklad v januári sa súťažilo i ročné PS+. Súťažiť sa bude každý mesiac a vyhrať môžete hodnotné ceny (hry, príslušenstvo, PS+ predplatné) na PS4. Viac info na Zingu.

Infografika z Evolve bety napovie čo to o číslach. Zaujímavé je, že niečo málo cez 51% hier vyhrali lovci. Čo znamená, že hra je dobre vyvážená a hrať za lovené monštrum nie je zbytočné.

Evolve Beta Numbers

Bohužial, Sony sa evidentne nedohodlo s Google a tak PS Vita príde o YouTube aplikáciu a aj o Mapy. Samozrejme že YT videá si môžete ďalej pozerať cez browser.

10 minút Project CARS na PS4. Kochajte sa. A potom ešte 6 that we love od Playstation Access.

Čo dokáže Unreal Engine 4 vám predvedie video z Parížskeho bytu.

Rok 2014 bol na Twitchi dosť rušný. Všetko dôležité nájdete na ich webe v prehladnej retrospektíve. Napríklad sa cez charitatívne Twitch streamy nazbieralo v roku 2014 viac ako 10.5 milióna dolárov. Najs.

Na záver PS+ obsah na február. A že stojí za to, napríklad na PS4 dostaneme Transistor, PS3 zase nového Thiefa.

Beyond

Komentáre


Tagged: